Milyen az átlag ember? milyen tulajdonságai vannak, mit csinál, mik a szokásai stb. Te átlag ember vagy?
Megveti azt, amit nem ismer. Nem tanul, nem fejlődik, nem ismeri fel mi történik az életében, nem ismeri sem saját magát, sem a környezetét. Könnyen manipulálható, nem képes kritikus gondolkodásra, a tömegszellem magával rántja. Egyedül életképtelen, egy kitaposott útra van szüksége amit megjárhat kényelmesen. Fél és gyenge. A szokásai károsak, főként figyelemterelőnek használja az életéről. A limitált gondolkodás jellemzi, nem hiszi el, hogy nagy dolgokra képes, és szerinte mások sem, és dühös arra, akinek mégis sikerül. Párkapcsolata silány, nem ismeri a partnerét, de számára ez a normális, ezért nem tűnik fel egyiknek sem, hogy nincsen közöttük valódi érzelem.
A munkahelyén csak ismétli a napokat, de elég egy-egy kiruccanás, ivászat neki, hogy elfelejtse hogy nem szereti az életét. Már túl későnek látja azt, hogy változtasson bármin is - és hasonló limitált gondolatokkal magyarázza meg magának, miért nem tud semmit sem tenni, a valódi magyarázat pedig az, hogy fél a változástól, és sikertelennek érzi magát belül. Amúgymeg, nézz körben a környezetedben, 80%a az embereknek átlagos szerintem.
Általában nem nyitott a fejlődésre. Kerüli a kockázatot, tart a változástól, a biztonságot keresi.
Nem vagyok átlagember, mert - bár annak idején voltam, ilyen életet éltem - , sok szempontból homlokegyenest más életet élek. Bizonyos dolgokban hasonlítok rájuk, de a legtöbb dologban nem.
Szerintem nincs olyan, hogy 'átlagember'... Azt mondanám inkább, bizonyos karakterek vannak, gyakori jellemzőkkel.
. Persze, ha elég távolról nézel valamit, mindig lehet közös nevezőt találni, így például az átlag embernek 4 végtagja van, mohón dolgozik benne az életösztön és átlagban úgy kb 70 évig is elél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!