Hány évesen jöttél rá arra, hogy az élet egy hazugság ? Hogy sikerült feldolgoznod ?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 1. 16:10
42/68 A kérdező kommentje:
Hülyeség, hogy az ember tervez el mindent. Csomó minden csak úgy megtörténik velünk és nem tudunk befolyásolni rengeteg dolgot.
2021. ápr. 1. 16:47
43/68 anonim válasza:
Igen, de az ember azért az első számú az állatvilágban, mert a legjobban képes alkalmazkodni a változásokhoz. Rólad ez nem mondható el. Te vagy az emberiség szégyene.
44/68 A kérdező kommentje:
43: Te meg nem is vagy ember.
2021. ápr. 1. 16:49
45/68 anonim válasza:
És szerinted melyik állatfaj képes gépelésre, nyelvhasználatra, komplex gondolkodásra?
47/68 A kérdező kommentje:
45: Akkor semmi emberség nincs benned. Így megfelel ? :)
2021. ápr. 1. 16:53
48/68 anonim válasza:
Minek legyen benne emberség? Az élet egy nagy hazugság.:D
49/68 anonim válasza:
47
És benned mi jelképezi az emberséget? A negativizmus? A panaszkodás? A halál utáni vágy?
50/68 A kérdező kommentje:
Befejeztem, elegem van. Csináljon mindenki azt, amit akar. Ez van, valahogy kibekkelem a hátralevő életem.. Vagy lezárom az egészet. Mindenki legyen boldog, hurrá..
Ezzel be is fejeztem, lezárva.
2021. ápr. 1. 16:56
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!