Miért írják egyesek azt kommentben, hogy a párjuk szerint?
Szóval ő kommentel, de úgy, hogy "párom azt mondja..."
miért nem ír a párja? miért nem vállalja fel saját véleményének?
vagy mi sarkall erre valakit?
a csúcs, amit főleg nem értek: a párom is itt röhög rajtad...
Itt senki nem vállalja a véleményét, mindenki anonim.
Lehet, hogy a párjának nincs gyakorija. De elmondja, hogy ő így gondolja. Ha ott ül mellette, miért ne reagálhatna?
Mi ezzel a gond?
Azért mert a párjuk szerint. Mi a kérdés? :D
Miért írna, ha nem érdekli? Miért ne vállalná fel a véleményét, hiszen beleszól. Másrészt mi ez a "felvállalom a véleményem" egy szaros, névtelen oldalon? :D
"a csúcs, amit főleg nem értek: a párom is itt röhög rajtad..." Ilyet facebook-on olvastam, egy férfi írogatta ezt egy megerőszakolásról szóló poszt alá, hogy a párja is ott van mellette és egyetért, hogy a nők is tehetnek erről meg hogy röhög a többi nőn. Annyira sokszor leírta, és bizonygatta, hogy a párja így a párja úgy, elég gyanús volt. Végül kiderült, hogy szingli, elszólta magát.
Így karják nyomatékosítani a mondanivalójukat, hogy más is így gondolja, nemcsak ők.
Én nem tudom, nem szoktam ilyet írni.
Párom azt mondja, ő sem...
Nekem a párom nem használja a gyakorit pl.
De ha olyan a téma, amiben az ő véleménye relevánsabb/érdekesebb mint az én sajátom, akkor az övét írom le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!