Hogy tudnék eltűnni ebből a világből ? Eltűnni, megszűnni, kilépni.
#10 Hát tudod... Én már vén róka vagyok.
Alattam reggelente már nem csak az ágy recseg hanem más is. Tudod, ez az öregedéssel jár, hogy a záróizmaim nem működnek rendesen. Néha mikor reggel felkelek meglepődöm mert azt hiszem, hogy át lett kenve barnára a fal, majd csak később ébredek rá a hivatalos tényállásra. :(
#12 Hát mert állandóan csúnyákat írsz :/
" Hát tudod... Én már vén róka vagyok."
Rendben tata. Hozzam a protézist, műfogsort ?
#15 Műfogsoor? Mit akarsz te a műfogsorral? Én még érett, termékeny hím vagyok. Itt nem ilyen kis palotapincsi lőcs van ami az átlagembernek amely csak a kettes fokozatot bírja.
Az enyém hatosig kapcsolható. Egy szusszal körbetol a világ körül. Magellán is megirigyli ezt a hajtóművet szóval vigyázzál
" Tudod, ez az öregedéssel jár, hogy a záróizmaim nem működnek rendesen"
Nem kéne annyit dugni.
Én igazából mindennap így érzek, gyakorlatilag felkelek és egész nap az motivál hogy visszamehessek az ágyba és álmodjak valami random b*romságot egy teljesen random világban, ahol azt csinálok amit akarok.
Az a legjobb hogy sosem álmodok a valósággal kapcsolatban, mindig valami űrutazós témában találom magam.
A legjobban viszont annak örülnék ha fel tudnám tölteni a tudatom és egy olyan világban élhetnék amit magamnak teremtek, amikor meg már unom szimplán kikapcsolom és visszatérek a valóságba hogy csináljak egy új világot.
De jól elvagytok itt xDDD
Kérdező. Én majdnem kinyírtam magam, de az utcsó pillanatban rájöttem hogy mégsem azt akartam. Szerencsére még időben kiért a mentő. Nehogy te is így járj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!