Nem vagyok romantikus alkat, ezzel egyedül vagyok?
Leginkább családi körben, ha megy egy film, valami romcsi cucc, akkor én általában végig röhögöm az egészet. Ezek a 'meghalnék érted', 'te vagy az életem ', 'nélküled meghalnék', órákig tartó nyálas ömlengések.
Mindig megkapom, hogy nem voltam még igazán szerelmes. De, voltam, most is az vagyok, de ha a parom ilyeneket mondana, ki röhögném. Nem értem, miért hiszik azt, hogy minden ember szereti a romantikat, stb.
Ti is vagytok így ezzel?
21l
én régen romantikus alkat voltam, még ilyen nyálas faxságok is voltak, mint szerelmes versek meg ilyenek
ma már én is filmeknél mondom: "jó haladjunk, meghalt lexarom így járt, minek húzni ezzel az időt" meg hasonlók
persze aranyosak a romantikus gesztusok, de azért eléggé visszább van a határ ami még belefér, főleg az ilyen nyálas csöpögős hülyeségek alapból esélytelenek
28F
A romantikus filmekkel nincs bajom egyáltalán, elvagyok velük, de pl. a párkapcsolataimban nem vagyok egy tündibündi, romantikus ajnározó típus, sosem voltam, és nincs köze ahhoz sem, mennyire vagyok szerelmes. Rohadt kellemetlenül tudom érezni magam, ha valaki így közeledik vagy így mutatja ki a szeretetét felém.
Alapvetően elég nyílt vagyok az érzelmeimmel, kommunikáció terén, elmondom, mi bajom van, kimutatom, ha valakit szeretek, de nem szeretem a romantikát, cukiskodást, hogy jajj életem meg így imádlak, életem értelme, meg amúgy olyan házasodó típus se vagyok. Sőt, maga a gondolat, hogy nekem egy közönség előtt kelljen bevonulnom, házasodni meg fogadalmat mondani, és örök szerelmet vallani valakinek, hát a hideg kiráz tőle és a hányinger kerülget, annyira kínosan érezném magam. Én ha házasodok, biztos valami low-key összejövetel lesz és nem grandiózus esemény, mert kb. meghalnék a zavartól. Én nagyon nem ilyen vagyok, ezek szerint te sem, de szerintem ezzel nincsen baj, mindenkinek olyan a kapcsolata, amilyen, nem másnak kell megfelelni a kapcsolatodban, hanem a párodnak és magadnak, és ha a párod nem zavarja, ha nem vagy cukiskodó, akkor ennyi. Ha meg zavarja, akkor nem egymáshoz illők vagytok.
3
Férjem és én detto. Álomesküvőnk volt,2 tanúval, polgári,20 perc az egész. Kínais olcsó (de szép) ruhám volt és a gyűrű is nemesacél,mert fémallergiám van. Össz-vissz megúsztuk kb.30 ezerből (csokrok drágák voltak). Ennél jobb nem is lehetett volna. Nem valentinozunk,nem kaptam/adtam sose szivecskés cukiságokat, nem nyálalunk (nyilván mondjuk egymásnak,hogy szeretlek,de nem visszük túlzásba,inkább kimutatjuk gesztusokkal). A lényeg az,hogy találja meg az ember a hozzá illő partnert ebben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!