Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy átlag embert aki mennyire...

Egy átlag embert aki mennyire sokkol egy ilyen videó vagy kép ?

Figyelt kérdés
Vannak ugye a neten gore videók és képek. Ha pl egy olyan képet vagy videót lát meg valaki gyanútlanul amin egy ronda holtest van vagy durva sérülésű ember, esetleg valakit megölnek rajta szóval akármi sokkoló hogy hatna az emberre ? Tegyük fel hogy nem néz ilyeneket, meg nincs rá felkészülve mert azt hiszi más milyen kép. Esélyes hogy maradandó sérülést szerez mentálisan ?
2021. márc. 29. 16:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom szerintem erősen egyénfüggő.

Én azt tudom, hogy rendszeresen nézek hasonlókat, de az igazán részletes és kegyetlen, fájdalmas dolgok azok megmaradnak.

Az igazán durvák a lefejezős videők illetve amit az állat kartellesek csinálnak egymással. Élve elégetés, arc lenyúzás, machetés támadások, szó szerint kibelezés élve...

2021. márc. 29. 19:10
 12/19 anonim ***** válasza:

Amúgy a "vicces" hogy igazán sokként engem akkor érnek az ilyenek, ha nem várom és leginkább akkor ha úgymond ártatlan emberek szenvednek maradandó, egész életükre kiható károsodást.

Egyszer láttam valami összeégett gyerekeket. De látszott hogy óvodás korú maximum és iylen teljesen eltorzult gnóm lett. Hát ott sokkolt rendesen. Egyszerűen valahogy átéreztem a helyzetet, hogy én sem vagyok egy vonzó ember, de hát ennek innentől az egész élete egy merő szívás lesz és jobban járt volna ha meghal...

2021. márc. 29. 20:04
 13/19 anonim ***** válasza:
63%

Bestgore oldalt néztem amíg működött. Szerintem láttam már mindent amit ellhet képzelni,a,legbrutálisabb kínzások,kivégzések,balesetek stb.

Engem nem sokkoltak ezek a dolgok mert sajnos ez a valóság. Egy ideig gondolkodok rajta,hogy miért csinálnak ilyen dolgokat az emberek egymással,de utána nincs neki jelentősége. Vannak fent videók ahol gyerekeket vagy állatokat vernek,kínoznak. Ezeket soha nem néztem meg és nem is nézném meg. Nem birnám végig nézni ahogy egy gyereket vagy állatot vernek vagy kínoznak.

Amúgy szerintem egyénfüggő.

2021. márc. 29. 20:07
 14/19 anonim ***** válasza:

Tizenpár éve volt egy rotten.com nevű oldal, hullákról készült képeket nézegettünk ott az egyik barátnômmel, az nem rázott meg, inkább kíváncsiak voltunk.

Tavaly viszont volt szerencsém élőben látni. Baleset volt, még nem voltak kint a rendőrök, csak pár autó állt az úton. Jöttek a tűzoltók stb. Gondoltuk, kikerüljük őket az út melletti földút segítségével, amíg még nem ragadunk bent. Amikor majdnem mellé értünk az összetört autónak, hátra hajoltam hogy letakarjam a gyerek szemét, amikor kinéztem az ablakán láttam meg, hogy egy férfi holtteste félig kilóg a kitört ablakon. Teljesen lefagytam, mintha megállt volna az idő, ő pedig egyenesen rám nézett volna. Ősz haja és szakálla volt, csupa véres volt az arca, mindene, lehetetlen pózban, mint egy darab rongy. Körülötte mindenki ugrált, a másik sofőrt próbálták élve kiszedni. Ő meg csak mozdulatlanul, egyedül... Napokig nem tudtam másra gondolni, még álmomban is ott volt, soha nem fogom tudni elfelejteni az arcát.

2021. márc. 29. 20:44
 15/19 anonim ***** válasza:
33%

Nem tudom ki hogy van itt vele, de én pl egyáltalán nem olvasok privátot és nem szoktam ismeretlenek által küldött linkeket megnyitni. :D

Szóval ha én beszólnék neked, nem nagyon csesznél ki velem egy ilyen videóval vagy képpel.

2021. márc. 29. 21:50
 16/19 A kérdező kommentje:
Ritka kivétel vagy. Akkor ahogy látom azért a többséget megvisel egy ilyen.
2021. márc. 30. 08:54
 17/19 anonim ***** válasza:

Elég béna lehetsz ha ez neked a visszavágás. Nem tudod megvédeni magad? Gyerekes..

Szerintem nem kellene ennyit foglalkoznod a beszólogatókkal. Az a legnagyobb sértés nekik ha csak röhögsz rajtuk. Higgadtan kell nekik válaszolni és röhögni rajtul.

Próbáld ki. Neten, élőben is bejön.

Amúgy annyi lenne hogy jelentenék a profilod és viszlát.

Lehet páran rosszul lennének.. Én szeretem a true crime sztorikat. Egyszer Jeffrey Dahmerről beszéltem egy ismerősömnek és rendesen rosszul lett. Lesápadt.

2021. márc. 30. 12:16
 18/19 A kérdező kommentje:
Miért lennék gyerekes ? Szerintem jobb visszavágás lesokkolni az agyát az ilyennek mint vitatkozni.
2021. márc. 30. 12:22
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi erővel sz4rsz egyet és küldesz nekik róla képet.

Hasonló értelmi szint :)

2021. márc. 30. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!