Egy orvos, sebész lehet vallásos? Ha igen ez nem ellentmondás?
Mi lenne szerinted az ellentmondás??
Rengeteg hívő orvos van...
miért ne lehetne vallásos? többféle vallás is létezik, ugye tudod?
mi miatt lenne ellentmondásos?
azért gondolom ellentmondásosnak, mert azzal hogy beavatkozik egy betegségbe akkor felülbírálja amit isten elrendelt
tudom hogy több vallás van azért pontosítottam a kérdés alatt
ne haragudj, az elkerülte a figyelmemet.
honnan tudod, hogy isten nem azt rendelte el, hogy meggyógyuljon a betegségből valaki?
ha leszúrtak valakit, de túlélte valamilyen oknál fogva, akkor azzal mi volt isten elrendelése? hogy túléljen, vagy hogy meghaljon?! mindez csak nézőpont kérdése szerintem. és ugyebár arra sarkall a vallás, hogy jó legyél és jót tegyél másokkal is. egy orvos jót tesz másokkal, ha meggyógyítja őket. ha pedig az isten elrendelése, hogy a betegségben meghaljon, akkor az orvos sem fog tudni segíteni rajta. vagy kiújul a betegség, vagy nem tudják műteni, stb.
2es voltam
3. De te honnan veled tudni, hogy Isten mit rendelt el?
Amúgy az megvan,h Jézus is gyógyított...?
A Darwinizmus is vallásnak mondható. Mégis aki ezt az irányzatot követi az nem szokta magát vallásosnak vallani.
Szerintem az orvosok többsége ide tartozik.
Kapaszkodj meg, a vallás és a gyógyítás nem zárja ki egymást!
Az orvosom egy muszlim doki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!