Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért hiszi magát mindenki...

Miért hiszi magát mindenki modellnek?

Figyelt kérdés

Megfigyeltem már régóta azt a közösségi oldalakon terjedő jelenséget, hogy majdnem minden nő (és sok férfi) is modellnek hiszi magát, alig vannak természetes képek.

10 kg vakolat, pucsitás, kacsaszáj, tükörben pózolás

Nekem ezek annyira gázak. Kiábrándítóak tudnak lenni. Mikor egy normálisnak hitt emberről is találok ilyet, tökre kiábrándulok.

2021. márc. 28. 09:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mert azt hiszik a kúrólájkok jelentenek is valamit
2021. márc. 28. 09:52
 2/4 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy ezt látják mindenhol és emiatt azt hiszik, hogy ez a követendő példa. Az pedig még szomorúbb, hogy már a tizenegy -két éves gyerekek is elsajátították ezt..

Több olyan lány ismerősöm is van, akik Instán "tekeregnek", csücsörítenek a kamerába, élőben meg köszönni/megszólalni sem tudnak. Ilyen dolgok után jegyzem meg mindig, hogy milyen hálás vagyok, hogy nem most vagyok gyerek.

2021. márc. 28. 13:18
 3/4 anonim ***** válasza:
A hirdetések is erről szólnak: "Mert Ön megérdemli".
2021. márc. 28. 13:34
 4/4 anonim ***** válasza:

Mert itt te is olyan lehetsz, mint mindenki más: tökéletes. Akkor is, ha a valóság teljesen más, itt egy percre mindenki elhiheti, hogy ő is elég jó, ő is beleillik a tömegbe. És mindenki hazudik, saját magának, és mindenki másnak is. A valóságban meg tömeges depresszió, frusztráltság és boldogtalanság, mert a valóság ahhoz képest mindig kiábrándító, és sosem annyira jó, mint ami ott látszik.

Jobb messziről elkerülni az ilyesmit, előadásokat lehetne tartani arról, hogy mennyire káros és egészségtelen ez az egész.

2021. márc. 28. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!