Mi értelme van élni? Mi a jó ebben szerinted?
Figyelt kérdés
Én nem tudom.2021. márc. 26. 22:18
1/11 anonim válasza:
Az a baj, hogy értelmet keresel benne, pedig az élet nem él, nem gondolkodik, nincs értelme. Legfeljebb te adhatsz neki.
2/11 anonim válasza:
neked kell értelmet találnod az életednek, ez nem úgy működik, hogy mindenkinek ugyanaz és ezért élünk
3/11 anonim válasza:
vannak céljaim, amit elakarok érni
5/11 anonim válasza:
Az hogy elvezd es legyel boldog. A tobbi mar csak raadas, plusz pont
6/11 anonim válasza:
Azt senki se tudja pontosan, de jelen állás szerint semmi. Foglalkozz azzal, ami téged boldoggá tesz, próbáld a folyamatot élvezni, ne a végeredményre koncentrálj.
7/11 anonim válasza:
A halál után mivan ugyan... menny pokol? Kitudja hmmm..... :/ sok hívő állítja kapcsolatban van Istennel meg a felsőbb hatalmakkal
8/11 anonim válasza:
A szeretet bármilyen formája. Én ezt csak az állatoktól és a gyerekemtől és kiskoromban a szüleimtől, nagyszüleimtől kaptam meg. Szüleim, nagyszüleim már nincsenek.
A párkapcsolatban soha nem kaptam igazi szeretetet.
9/11 anonim válasza:
Szerintem semmi. Csak ez a hülye ösztön előzi meg az öngyilkosságom.
10/11 anonim válasza:
Tök véletlenül alakult ki az élet a Földön, ezért hülyeség lenne értelmet keresni benne. Célokat kell kitűzni, azok adnak neki egy kicsit. Vkinek a gyerekei, másnak a munkája. De lehet cél minél több nőt megdugni, vagy minél több könyvet elolvasni. Csak egy perc az élet, szóval nem nagy dolgokban kell gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!