Miért hagyom hogy a világ a lábtörlőjének nézzen?
Figyelt kérdés
Meg hogy konkrétan a fejemre szarjanak. Lennének akik néznek is valamibe, de visszautasítom. Segíteni akartak nekem nem egyszer, hogy ne maradjak meg ezen a szinten és ne legyen belőlem egy hulladék felnőtt, de én csak megyek tovább a szartengerbe. Az jó ha fáj, belémrúgnak. Nem tudom otthagyni a bántalmazó és toxikus haverokat, egyszerűen nem visz rá a lélek, hogy rányomjak, hogy Személy letiltása vagy Szerver elhagyása. Leordítanak, selejtnek hívnak, öngyilkosságra buzdítanak. Nekem meg ez jelenti a törődést és az a jó, ha rosszul érzem magam és bűntudatom van 0-24, meg sírok. Mi lehet velem a baj?2021. márc. 26. 20:31
1/12 anonim válasza:
Ilyen a vilag, cicus, szokj hozza es allj talpra.
2/12 anonim válasza:
Valoszinüleg azért, mert még ha bántanak is, akkor is legalább foglalkoznak veled.
3/12 A kérdező kommentje:
Igen, legalább valakit érdekel a létezésem ilyenkor.
2021. márc. 26. 20:43
4/12 anonim válasza:
Vélhetően gyerekkorodban olyan érzelmi mintákat tanultál a szüleidtől amik erre a pályára állítottak.
5/12 anonim válasza:
Van valami oka, hogy a többiek igy viselkednek veled? Mit gondolsz, miért történik ez?
6/12 A kérdező kommentje:
Szüleim így viselkedtem velem egész gyerekkoromban, ez volt felőlük a törődés jele.
Oka max annyi, hogy hagyom egyszerűen. Valamiért a jókat inkább kerülöm és az ilyeneknél maradok, akiknek konkrétan kimutatom, hogy azt tehetnek velem amit akarnak. Ha kell, meg is gyilkolhatnak.
2021. márc. 26. 20:49
8/12 A kérdező kommentje:
21
2021. márc. 26. 20:53
10/12 A kérdező kommentje:
Srác vagyok.
2021. márc. 26. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!