Gáz az ha 17 évesen nem tudok cipőt kötni?
Figyelt kérdés
Mármint be tudom kötni csak egy saját módon ami nem annyira hatékony2021. márc. 26. 01:33
12/15 anonim válasza:
Ajánlom még a Sketchers cipőt, nem kell kötni.
Amúgy ha nem elég hatékony a saját módszered, akkor tanuld meg "rendesen". Nem nehéz, sokan gyerekként tanulják meg :)
13/15 anonim válasza:
Én sem tudok. 17/f
Inkább kicsit lazán hagyom, így nem kell kiköztni...
14/15 anonim válasza:
Amennyi idő alatt kiírtad ezt ide már meg is nézhettél volna a neten egy videót, és megtanulhattad volna.
15/15 anonim válasza:
Tudod mi a vicces kèrdező ? Èn se vagyok kèpes úgy cipőt kötni , mint a legtöbb ember . Hanem másik mòdszert használok . Fèlre èrtès ne essék . Óvodás korom óta magamnak kötöm . Csak én így szoktam meg . Nem a hagyományos módon . Ez van . Szard le . Ne aggódj ezen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!