Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez a járvány megmutatta...

Ez a járvány megmutatta mennyire önzőek az emberek?

Figyelt kérdés
Az a fontos hogy nekem jó legyen tudjak kondiba menni moziba menni ide oda menni.. és meghalnak az emberek nem baj... istenem halnak meg emberek én könnyen átvészeltem, többi le van szarva, meg biztos nincs is vírus úgyis meghaltak volna... stb stb
2021. márc. 25. 20:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
71%
Igen, megmutatta.
2021. márc. 25. 23:19
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

De én mindkét "oldalról" ezt látom, és mindkettőt undorítónak tartom....

Pl. igen, a fent említett "nyisson ki a konditerem, nem érdekel ha valaki meghal a vírusban" de erre meg jut egy másik gyökér, aki meg azt mondja hogy "zárjon be a konditerem és ne akarjanak támogatást, el lehet menni a gyárba dógozni".... Egyiket se tartom normálisnak.

Az elmúlt 1 évben elnézve az embereket, én mélységes szomorúságot érzek. Pont most lett volna, most lenne arra igazán szükség, hogy ha nem is fogunk össze, de legalább némi tolerancia szoruljon belénk és ne akarjuk, hogy a másiknak egészségügyi vagy gazdasági kára legyen.... de valahogy nem ezt látom. Mindegy, hogy a másik kórházban pusztul, vagy éhen hal a családja, mindegy, csak NEKEM jó legyen.... Elkeserítő. :(

2021. márc. 26. 14:13
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
Persze, hogy önzőek. Életek ezreit teszik tönkre ezzel a hipochonder fesztivállal, fiatalok tucatjainak teszik tönkre a legszebb éveiket. És mind ezt miért? Hogy a 89 éves Pista bá csak éljen már még vagy 5 évet, úgyis olyan hasznos tagja a társadalomnak. És nem, nem azt mondtam, hogy le kell sz*rni az időseket, de egyáltalán nem tartom jogosnak, hogy olyan emberek miatt döntjük romba a gazdaságot, akik amúgy is meghalnának 5 éven belül (pusztán azért, mert idősek). Mitől ér többet Pista bá ideje, mint annak a középiskolásé, akinek nem volt se szalagavatója, se bankettje, de ballagása sem nagyon lesz?
2021. márc. 27. 11:08
 14/19 A kérdező kommentje:
13. na pont ilyenekre gondolok... egy élet nem több (megha úgyis meghalna egy éven belül) mint egy fesztivál vagy szallagavató..
2021. márc. 27. 11:53
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
Nem arról van szó, hogy egy fesztivál értékesebb, mint egy emberélet. Hanem arról, hogy ez így nem élet, ez csak vegetálás. Aminek hosszútávon nem sok értelme van és nyilván egy idő után mindenki megunja. Ha gonosz, ha nem, de 1 év vegetálás bőven elég volt azért, hogy Pista bá vegetálhasson még évekig.
2021. márc. 27. 12:20
 16/19 anonim ***** válasza:
33%
Ez a járvány csak fölösleges szenvedés.Semmit nem mutatott meg,az emberek önzőek,semmi új a nap alatt.
2021. márc. 27. 14:57
 17/19 anonim ***** válasza:
A járványnak köszönhetően jobban kiéleződtek az alapból is létező egyéni érdekek. Itt is "vérre menő módon" sértegetik, bántják az emberek egymást.
2021. márc. 27. 18:01
 18/19 anonim ***** válasza:
52%

"de egyáltalán nem tartom jogosnak, hogy olyan emberek miatt döntjük romba a gazdaságot"

szerencsére nem a hozzád hasonló önző prolik döntenek a kérdésben..

egyébként igen megmutatta, és nemcsak azt, hanem hogy a magyarok többsége döbbenetesen sötét, egyszerű ember - persze ezt eddig is lehetett sejteni.

emlékszem még ezen az oldalon mit össze vergődtek testépítők, hogy "ha boltba lehet menni, kondiba miért nem?". elképesztő.

2022. dec. 15. 09:50
 19/19 anonim ***** válasza:
24%
Mostanra tudjuk, hogy átverés volt az egész vírus. Putyin egyszerűen leállította.
2024. aug. 1. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!