Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek hol indul előnnyel...

Szerintetek hol indul előnnyel egy magasabb/jobb testalkatú ember?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy izmosabb maszkulinabb felépítésű ember. Akár munka akár az élet bármely területén.

2021. márc. 25. 20:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Kosárlabda
2021. márc. 25. 20:36
 2/6 Metionin ***** válasza:
100%
Bizonyos sportokban vagy erőnlétet igénylő munkákban.
2021. márc. 25. 20:39
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Legtöbbször az izmosabb emberek beszopják egy munkahelyen, mindig elkapják az olyan melót a részének amihez erő kell (emelgetni,pakolgatni,stb), ha véletlenül valami szar helyzet van egyből elő veszik őket megoldani.

Saját tapasztalat.

2021. márc. 25. 20:41
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Saját tapasztalatom szerint van előnye a magasságnak és a megfelelő súlynak. Velem nemigen szoktak kekeckedni, pedig nem vagyok egy agresszív állat.
2021. márc. 25. 20:57
 5/6 nemaRendőrség ***** válasza:
88%

Mindenhol.

A magasabb emberek többet keresnek, nagyobb eséllyel találnak párt, komolyabban veszik őket

[link]

2021. márc. 25. 21:24
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én csak abból tudok kiindulni,hogy alacsony vagyok,és semmilyen előnyét nem élvezem,a magasabb embereket általában alapból komolyabban veszik.Persze ehhez úgy is kell viselkedni,ami egy alacsonynál is igaz,csak egy alacsonynak jobban meg kell küzdeni érte.
2021. márc. 27. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!