Eddig mennyi volt a rekord amíg fent maradtatok?
Figyelt kérdés
Arra gondolok hogy nem volt bele kalkulálva hogy fent legyetek de nem tudtatok aludni forgolódtatok már mindent megpróbáltatok de hiába nem ment az alvás.2021. márc. 24. 21:28
11/25 anonim válasza:
84 óra, de nem ajánlom az élményt.
12/25 anonim válasza:
én simán fent maradtam egész éjjel forgolódva 20onéves koromban pár komolyabb vizsga vagy egyéb fontos esemény előtt, pedig nem úgy terveztem (tehát nem tanulással töltöttem az időt).
14/25 anonim válasza:
2 hét körül. De kb 1 hét után nem igazán emlékszem, mert keményen hallucináltam, és olyan rendőrök elöl menekültem akik ott se voltak. Talán 10 g speedet nyomhattam el. A végén túladagoltam magam, és elájultam. Csak a szerencsén múlt hogy életben maradtam.
15/25 anonim válasza:
Egyszer 3 napig voltam fent egyhúzóban, még "fiatal koromban". :D pénteken elmentünk bulizni, maradtunk az after partin is, dél körül értem haza. Addigra már átlendültem a holtponton, ettem, fürödtem és este megint mentünk bulizni. Vasárnap szintén dél körül értem haza, de nem voltam fàradt. Utána átaludtam a hétfőt.
17/25 anonim válasza:
48 ora kb, mikor meghalt aposom
18/25 anonim válasza:
5 nap....no comment....nem ajánlom....
19/25 Manócska1 válasza:
négy nappal,négy éjszaka..
20/25 anonim válasza:
Emlékszem egy vizsgám előtt lefeküdtem olyan 1 körül, de vagy 5-6-ig csak forgolódtam, nem tudtam elaludni, mert féltem a vizsgától.
De ha azt kérdeznéd, hogy meddig voltam fent egyhuzamban legtovább, akkor 43 óra volt a max.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!