Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért hívják magukat szabálykö...

Miért hívják magukat szabálykövetőnek azok akiknek tökmindegy az adott szabály és nem érinti őket? Hiszen nem is követnek semmit.

Figyelt kérdés

Néztem celebek videóját novemberben hogy ők szabálykövetőek.

De aztán mondták hogy ja de ők amúgyis mindig alszanak 8-kor, ha mégsem akkor van kutyájuk, van nagy kertjük ja meg az erdő is ott van 5 percre.

Tök unszimpatikusak lettek ettől.

Én is szabálykövetőnek tartom magam, de én tényleg, mert nem szoktunk 8-kor aludni, mégis betartjuk, még ha nem is öröm értelemszerűen. De amikor jönnek nagyképűsködni az ál "szabálykövetők", az kifejezetten ellenszenves.

2021. márc. 23. 10:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
58%

Kérdező:

"valaki betartja a szabályt és szabálykövetőnek vallja magá".

Mindenki más:

"vannak gondok"

2021. márc. 23. 15:51
 12/12 A kérdező kommentje:

Na, le is törlődött a véleményem a "pszichotriller" csajról, akinek olyan a lelkivilága mint egy 3 napos vizihullának körülbelül.

Mindegy, ezt a kérdést most nem szeretném továbbvinni, most az a legfontosabb hogy csökkenjen az esetszám, én meg kikövettem az adott celebeket a nagyképűsködésük miatt. Ennyit tehetek ha nem szimpatikusak, remélem.

Kitartást azoknak akik nem kertes házban laknak, és kevesebb a bevételük. Tartsuk be a szabályokat.

2021. márc. 23. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!