Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » IQ: 78 ez milyen érték?

IQ: 78 ez milyen érték?

Figyelt kérdés
2021. márc. 22. 21:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
(vagy csak annyit mutat a mensa, hogy a kitöltők közül mennyi a 85%on aluli)
2021. márc. 22. 22:00
 12/16 anonim ***** válasza:
Hát, ugye ez nem egy komoly IQ teszt volt?
2021. márc. 22. 22:11
 13/16 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg, az intelligencia egy szám, de van ami többet számít.

Egyfelől ezzel simán élhetsz normális életet, csinálhatsz bármit, pl lehetsz keramikusművész, virágkötő, kertész, egy csomó minden. Nyilván lehet hogy nem lesz belőled asztrofizikus, de ezt ne bánd, mert most nem tök mindegy, hogy mennyi az IQ-d, ha élvezed az életed és vannak emberek, akiket szeretsz és akik viszontszeretnek?

2021. márc. 22. 22:27
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
80 alatti, az az értelmi fogyatékosság határesete
2021. márc. 23. 00:47
 15/16 anonim ***** válasza:

Az attól függ, hol állapították meg.

Nekem például a Mensa tesztek átlag alatti IQ-t hoztak ki, pedig van 2 nyelvvizsgám, lassan meglesz a diploma is, tehát fogyatékos azért nem vagyok.

Őszintén szólva egyáltalán nem értem ezeknél az ábráknál a logikát, úgyhogy megmutattam az apukámnak, aki közgazdász, 35 éve sikeresen tevékenykedik a szakmájában, és ő sem nagyon látta benne a logikát.

Persze vannak komolyabb tesztek, amiket szakpszichológusok végeznek, de egyébként sem gondolom, hogy az intelligenciát számokban lehet mérni. Emellett az EQ (érzelmi intelligencia) is fontos, vagy a kettő egymáshoz való viszonya.

2021. márc. 23. 10:36
 16/16 anonim ***** válasza:
Nagyon jó! Éppen elég a szobatisztaságra!
2021. márc. 24. 22:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!