Más is rosszul van attól mikor a másik napokig nem olvassa el az üzenetet?
Vagy csak én kapom fel a vizet ezen?
A hajam égnek áll mikor vakaki nem képpes elolvasni azt a rohadt üzenetet. Az egy dolog, mikor nincs ideje válaszolni, de hogy olvasni se..
10
Ez ugyancsak körbemagyarázás. Nézz szét az utcán, metrón, a kajàldában vagy bárhol, mindenki a telót nézegeti, akkor is ránéz az ember ha egyébként nincs épp szándéka vele.
Nekem ez inkább olyan gerictelen dolog, hárítás.
Ahogy elnézem nem leszek népszerű a válaszommal :D
Engem ez akkor tud idegesíteni, ha éppen valami fontosról beszélgetünk, például egy szűkös határidejű beadandóról, csoportmunkáról.
Viszont én attól tudok falra mászni, ha elolvassa és nem ír/reagál rá semmit sem napokig, vagy sosem. És olyanokról van szó, akiket amúgy még ismerek is évek óta.. (olyan üzenetet kell elképzelni, amit simán lehetne tovább vinni, szóval nem csak egy szóval válaszoltam)
Attól még, hogy a kezében van a telefonja, és látta az üzeneted, nem biztos, hogy veled van kedve beszélni. Azért ez egy elég erős jelzés, vedd a lapot.
Egyébként meg ha szerinted ez olyan “gerinctelen dolog”, és annyira rosszul vagy ettől, nem kell ilyen emberekkel beszélgetned.
Nekem mostanában a Messengeren későn érkeznek be az üzenetek, épp az imént (délután 2 után) futott be egy üzenet, amit tegnap délután 4-kor küldött nekem valaki. Ez mostanában mindennapos kb., és nem tudok mit kezdeni vele.
De amúgy vannak napok, amikor egyszerűen örülök, hogy lyuk van a fenekemen, mert melózok, meló után van egy csomó dolgom, vacsora, utána meg már nem vágyom másra, csak a párommal nézni valamit a kanapén végre.
Mindenkinek lehetnek sűrű napjai.
"99% nem jelentkezik ki pl messengerből, instáról stb. tehát legtöbbször elég a a teló képernyőjére nézni hogy észrevedd üzid/hívásod volt."
Mostanában nem! Mióta frissült a face, azóta nem tudom kicsikarni belőle, hogy jelezze ha üzenetem jön.
"mindenki a telót nézegeti, akkor is ránéz az ember ha egyébként nincs épp szándéka vele"
Nem szoktam elővenni, mert félek, hogy a cigány meglátja. Vagy hogy kikapják a kezemből, mint azokban a videókban.
Nekem fenn sincs ezen a telefonomon a messenger....
anno is csak azért tettem fel, mert volt olyan lütyő, akivel megdumáltam valamit hol találkozok, vagy ilyesmi, aztán nem ám telefonon hívott volna, hogy változott a hely/idő, hanem messengeren írta, azt hinvén, hogy mindenki azt a szrt nézi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!