Szánalmas és gusztustalan lennék ha nem jelezném, hogy karanténban vagyok?
Karanténban vagyunk és kéne rendelni a tescotól, (mivel itt csak az van aki kiszállít ) nem tudok online fizetni mert nincs netes banki szolgáltatásom csak bankkártyám, féltem a netes dologtól mert tanáromtól úgy vittek el 5 millió forintot, hogy vírus ment a gépére és lenullázták a számláját. Gondoltam mivel én nem értek nagyon a gépekhez , gyk,facebook, youtube amit használok így ha vírusos lenne a gépem a tanultak alapján újratelepítem a operációs rendszert, jó ez csak a kifogás a kérdés.
Tehát most nem lesz piros cetli a ajtón, nem jön rendőr mert okostelefonon valami alkalmazásba kell csak magunkat lefotózni így külvilág mit sem tud erről. Arra gondoltam, hogy megelőzve az kannibalizmust mert senki nem vásárol be nekünk ( utolsó rokonunk 1 éve meghalt ) így nem jelezném a tesco felé, hogy karanténban vagyunk mert akkor tudok bankkártyával fizetni.
Mennyire gátlástalan és undorító ez szerintetek? Persze maszkban,kesztyűben húznám le a kártyát..
Beírod a bankkártya adatokat osztkész. Ki van fizetve.
Pszichopata nem vagy az tuti, inkább paranoid ez és egy picit skizó. A kisebbségi komplexus okozhatja.
Köszönöm.
Nem vagyok ilyen, de amihez nem értek abba nem szeretek belemenni ilyen ez a netbankos dolog is.
Ne szolj a karantenrol es erintsd a kartyad a leolvasohoz.
Nehogymar kenyelmetlenseget okozzon a natha miatt a tecso . A hamis oldalak leteznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!