Hogyan legyek újra türelmes és hogyan szerezhetném vissza az önfegyelmemet?
Figyelt kérdés
Az évek alatt úgy érzem türelmetlen lettem, ilyen pl az orbitálisan nagy hülyeségek, vagy amikor valaki hülyeségeket beszél, a másik ilyen pedig a felesleges dolgok iránt, amikor valaki csak a semmiről beszél.
Igen ez olyan, hogy lehet hogy csak nekem semmi, neki az a napja.
Már nem tudom hogy mit csináljak, régen nem voltam ilyen, nagyon jó hallgatóság voltam és nem zavartak ennyire a dolgok, nem tudom mitől esett ekkorát az ingerküszöböm.
A számolós módszer nem igazán válik be, mert egyszerűen rám van írva a dolog, hogy mennyire unom/nem.bírom magamban tartani a negatív dolgokat.
2021. márc. 18. 07:25
1/1 anonim válasza:
Meditálj többet. Járj el pszichológushoz. Keresd meg magadban azt az érzést ami miatt ezek jönnek, és változtasd meg. Keresgéld a múltadban azt a pontot, amikor ez kezdődött. Mi volt veled akkoriban? Mi indította el ezt a negatív változást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!