Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van olyan akinek van x éve...

Van olyan akinek van x éve jogsija de azóta se vezetett mióta levizsgazott?

Figyelt kérdés

2021. márc. 17. 16:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
95%
Hát az oktatók elég nagy fszok tudnak lenni. Te fizetsz nekik, belőled élnek, erre ilyen a legtöbb mégis. Én első oktatót 2 óra után hagytam is ott.
2021. márc. 17. 18:08
 12/14 anonim ***** válasza:

Érdekes nekem nem is az oktatóm volt gázos, hanem az apám, aki nagyon erőszakolta, hogy legyen meg a jogsim (persze az én érdekemben, amivel tisztában is voltam, úgyhogy hiába gyűlöltem az egészet, végigcsináltam).

Az oktatóm egy tök jó arc, humoros, kedves faszi volt, aki végig biztatott, hiába voltam nyomi. Apámmal meg katasztrófa volt, üvöltött meg hisztizett, ha valami nem úgy ment, ahogy ő utasított.

Hát ez volt kb 6 éve, azóta rá se néztem a jogsimra, azt se tudom, hol van...

2021. márc. 17. 20:57
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem 4 éve van jogsim, azóta egyáltalán nem vezettem. A szüleim szerették volna, hogy megszerezzem és miután befizették, már nem mondtam nemet. Megcsináltam, de igazából már akkor is tudtam, hogy sok értelme nincsen. Engem soha nem érdekelt a vezetést, nem szerettem vezetni és szükségem sem volt rá soha.
2021. márc. 18. 09:57
 14/14 anonim ***** válasza:

igen, vszínűleg én is ilyen leszek, és az ismerősömmel pont ez volt:

mivel az apjával élt, kénytelen volt a srác megcsinálni. volt is érzéke hozzá, elsőre átment mindenből, és tudtommal azóta sem vezetett. Egyszerűen nem vonzotta az vezetés.

Viszont a „kedves” apjával megszakította a kapcsolatot, mióta külföldre költözött. külföldön biicklivel járt vagy tömegközlekedéssel.

én pedig most járok vezetni, meg fogom csinálni, de vezetni nem akarok. Családi cégünknél dolgozom, és apámék befizették, mert „mindenki meg tud tanulni vezetni, és ma már kell”.

érvelt anyám, aki miután átment a forgalmin, kemény 2 hétig vezetett, aztán belátta, h nem neki való. Viszont én ugye férfi vagyok, tehát értenem kell hozzá.

de a válaszokból is látszik, hogy sok szülő képtelen felfogni, h vki egyszerűen nem akar vezetni.

2021. márc. 22. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!