Nők hölgyek ti szerintetek amikor a férfiak férfiasak akarnak lenni akkor miért nem használnak ilyent???
Figyelt kérdés
vagy eggyáltalán mit tennétek ha párotokot rajtakapnátok vagy azt mondanátok egy pasinak te nem vagy férfias és mondaná hisz itt a megoldás akkor minden csajt ezzel a szerrel meglehet hódítani??? [link] vagy eggyáltalán miért nem használ minden férfi ilyent szerintetek ??? Hisz még a neve is tesztoszteron ??? Szerintetek??2021. márc. 17. 13:10
11/59 anonim válasza:
Egy értelmes és igényes férfi mesterséges szerek nélkül is képes jó alakot elérni. Akinek ilyen vackokat kell szednie, annak egyrészt nem lesz közel se olyan szép alakja, másrészt nem is lesz olyan tartós.
Nem kéne ilyen férfi, bár nálam az ilyen helyesírás már önmagában kizáró ok. Mindkettő az igénytelenség jele.
A férfiasság pedig csak részben jön a külsőből, sokkal többet számít a belső, világlátás, viselkedés. A külső pedig önmagában kevés egy kapcsolathoz, de még a szexhez is.
25/N
12/59 A kérdező kommentje:
igen igaz de én nem az alakra cáfolok hanem a viselkedésre a jellemre !! ----------tesztoszteron!!!!!!!!____________---------férfias viselkedés!!!!
2021. márc. 17. 13:33
15/59 anonim válasza:
Én már gondoltam rá hogy veszek. De ezt nem orvos adja? Nem lehet csak úgy venni. Vagy mégis?
16/59 A kérdező kommentje:
lwehet venni !!! és ez mindenre megoldás ilyen kellene nekem is !!
2021. márc. 17. 16:27
17/59 anonim válasza:
Az igazi férfi például arról ismerszik meg, hogy nem itt nyávog, hogy ilyen kéne nekem is, hanem megveszi és kész. De ez a viselkedés nem függ a tesztoszterontól.
18/59 A kérdező kommentje:
de ez is összefügg a tesztoszteron bátorságot ad !!! én akarok venni csak veszélyes !!
2021. márc. 17. 17:11
19/59 anonim válasza:
De vannak mellékhatások, én majd még gyereket is akarok nemzeni. Nem vagyok férfias akkor nincs nő. Ha ezzel az lennék lehet meddő leszek. Utánna kell nézni azért.
20/59 A kérdező kommentje:
hát de akkor is jó lehet
2021. márc. 17. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!