Minden férfinak feláll az ilyesmitől?
Röviden, ha olyan szélsőséges élethelyzetekbe képzelem magam, ami próbára tenné hősies viselkedést, a bátorságot.
Mondjuk hadifogságba, katonaként, ahol próbálnak megtörni.
Vagy túszdrámába, ahol fel kell áldozni magam a nők helyett.
Vagy halálraítéltként, akit hajnalban a bitó alá vezetnek, de bátor marad.
Ilyen fantáziák erőteljesebb izgalomba hoznak gyakorlatilag bárminél.
Perverzió, vagy minden férfiban benne van ugyanez valamilyen szinten?
Szégyellem, és nem tudom mennyire felvállalható párkapcsolatban, hogy az ilyesmi beindít.
Egyáltalán nem áll fel. Csak férfiasnak érzem magam az ilyen képzeletekben, keménynek. De köze nincs a nőkhöz, nem a nőért áldozom fel magam, hanem csak szimplán kemény vagyok, valami bajba keveredtem és meg akarnak törni.
Sztem ez már valami perverzió nálad. De ne szégyellj semmit. És nőknek ne hangoztasd szerintem, mert ők elérik, hogy szégyelld.
Köszi a választ!
Csak olyan értelemben írtam, hogy a nők helyett, hogy ugye férfiként kötelességem lenne a "nők és a gyerekek előbb" elv alapján feláldozni magam, legalábbis ha úriemberként akarnék viselkedni
Igen, tudom, hogy perverzió, gyakorlatilag úgy nézem az ilyen helyzetben játszódó filmjeleneteket, mint más az erotikus tartalmakat, és a szereplő helyébe képzelem magamat.
Inkább az csak a kérdésem, hogy maga az ilyen alap szituk iránti érdeklődés mennyire általános a férfiak gondolataiban.
Nem a szexuális izgalom, hanem maga a szimpla képzelgés ilyen éles szitukról, hogy "jó volna" benne lenni, átélni...
Hogy az mennyire általános, az érdekel.
Hogy már maga ez is perverzió-e, vagy csak a hozzá kapcsolódó szexuális izgalom.
Kedves kérdező, én ugyanígy vagyok ezzel a témaval kapcsolatban...
Nőként!
és hogyan tudod vállalni ezt párkapcsolatban? Hogyan szoktak reagálni rá a pasik?
bár lehet, hogy nőként nem egyértelmű, ha ilyesmitől lázba jóssz,
de nekem elegendő hozzá egy hasonló filmjelenet, és máris áll, szóvl férfiként nehezebb eltitkolni, meg amúgy is, jó lenne nem titkolózni.
Mindig védelmező személyiségem volt. Imádok harcolni :D
A barátommal tökéletesen kiegészítjük egymást.
Imádja :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!