Szerintetek ki a szebb arcra Gáspár Evelin vagy Virág?
Virág 40 évesnek és szellemileg kissé visszamaradottnak tûnik nekem.
Evelinen látszik, hogy sokkal életrevalóbb, jobb a genetikája. Nekem nagyon tetszenek a csík szemei, egzotikus külsõt kölcsönöznek neki. Ha fogyna még úgy 7 kilót, a járomcsontjai is jobban kirajzolódnának, akkor igazi dögös Pocahontas lehetne belõle.
Dögös pocahontas :D
Jó izlésed van! :D
Evelinnek olyan szemei vannak mint egy disznónak,szerintem nagyon csúnya formájú a szeme meg maga evelin is. Visszataszító kívülről és belülről is. Amúgy nógrádi vagyok és ismerem őket személyesen.
Melyik a szebb a kettő közül? Inkább azt mondanám,hogy egyik sem szép vagy csinos. Bojlertestű mindkettő,semmi nőies nincs bennük,ez a nogradmagyeri stílus,viselkedés meg undorító. Mindkettő olyan mint egy férfi.Evelin ráadásul belülről is undorító,olyan mint az apja. Irigy,rosszindulatú ember aki nagyon okosnak,szépnek és műveltnek képzeli magát, közben meg beszélni nem tud normálisan.Aki ismeri őket az tudja milyenek. Nem hiába utálják őket még a saját rokonaik is,csak ugye a tvben mást adnak elő. Pénzért vagy a hírnévért bármire képesek.
Ezzel a két nővel csak érdekből foglalkoznak az udvarlók,amit nem kell szerintem részletezni.
Szóval az arca és a teste is gáz mindkettő,de evelin belülről is.De izlések és pofonok... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!