Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kislányként elhittétek magatok...

Kislányként elhittétek magatokról, hogy ti vagytok a hercegnők, és a szőke herceget érdemlitek fehér lovon?

Figyelt kérdés

2021. márc. 14. 16:53
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
76%
Ismerek egy "csajt",ő 44 éve hiszi/várja
2021. márc. 14. 17:16
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Nincs szoke herceg fehér lovon, csak paraszt gyerek a GYIK oldalon!!!
2021. márc. 14. 17:25
 13/29 anonim ***** válasza:
87%
Sajnos a legtöbb ember a fehér lóból csak egy bizonyos testrészt kap meg az élettől :(
2021. márc. 14. 17:31
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Én elhittem :D pedig nekem is rossz gyerekkorom volt.
2021. márc. 14. 17:32
 15/29 anonim ***** válasza:
68%
Fiúként először, Szellemírtó voltam, aztán Lessie, és egy darabig szerettem volna Son Goku lenni és vártam hogy egyszer összefutok Bulmával és megtörténik aminek meg kell történnie.
2021. márc. 14. 17:47
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem mondta senki, hogy hercegnő vagyok. Szerintem ez tipikus amcsi filmes duma.

Én is inkább boszorkány akartam lenni, vagy vámpírvadász.

De a szőke (inkább barna) herceget megérdemlem, ha ez az ideális társat szimbolizálja. Azt mindenki megérdemli.

2021. márc. 14. 18:06
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

kölyökkorom óta tudom, hogy ronda vagyok és bunkó, nálam még egy baltás gyilkos is többet érdemel. meg elég nehezen bírom ha bárki belepofázik az életembe, meg rabolja az időmet a drámájával, és ez így nem igazán párkapcsolat-kompatibilis.

mondjuk csillogó szemfestékem és tüllszoknyám amikor elköltöztem apáméktól húszévesen, lett, csak úgy magamnak és otthonra, de régi álom volt egy "hercegnős" szett (apám szerint ilyet ugyanis csak a szép és buta kislányok hordhattak, nekem viszont okosnak kellett lennem...)

2021. márc. 14. 18:26
 18/29 anonim ***** válasza:
Sosem volt hercegnős-tündéres korszakom, mondjuk nem is kezelt úgy senki. Én is fiús típus voltam/vagyok, ahogy egy korábbi válaszoló. Nem vártam a herceget, és amúgy sem jönnek be a szőkék. :P
2021. márc. 14. 18:29
 19/29 anonim ***** válasza:
94%

Le fognak pontozni engem is, de én a sárkányokat szerettem. A legtöbb hercegnő mind szőke volt, a boszorkányok meg fekete hajúak a könyvekben, rajzfilmekben. Nekem majdnem fekete hajam volt, és nem tudtam szimpatizálni a szőkékkel (már olyan korán előjött nálam az előítélet).

Szerettem volna sárkányt, gyíkot, kígyót. A legtöbb korombeli lány nem bírt nagyon, kiközösítettek a táborokban is.

2021. márc. 14. 18:34
 20/29 anonim ***** válasza:

Én inkább a harcos hercegnő akartam lenni, aki megmenti a herceget/másik hercegnőt. (Igen, akkor is így fogalmazódott meg a fejemben.)

De hogy úgy idealizáljam magam, hogy majd engem valaki jól megment... Az olyan béna, és unalmas.

2021. márc. 14. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!