A családotok férfi tagjai pisilés után mosnak kezet?
Figyelt kérdés
2021. márc. 14. 08:40
11/22 anonim válasza:
Munkában is van több ember, aki még nr2 után sem mos kezet.
Higiénia nem mindnekinek képessége.
13/22 anonim válasza:
Onnan tudom, hogy magyarországon egyedüli panellakóként a slozi és a fürdő külön van, így értelemszerűen látom/hallom, hogy befordul kezet mosni.
14/22 anonim válasza:
Igen. Amúgy a klotyó külön van a fürdőszobától, tehát látom/hallom, amikor bemegy, és hallom, ahogy megnyitja a vízcsapot.
15/22 anonim válasza:
Jo kis fetis. A nok se mosnak kezet.
16/22 anonim válasza:
Ha ülve pisilek, akkor mi a helyzet? Nekem egy olyan nő ne oktatáson ki, aki úgysem nem mos kezet pláne véres az ülőke maradt utána és én takarítón ki. Fontos a könyökötet is most meg,ha azt használja helyette. Meg ha már ott tartunk az ajtó kilincset is, ha külön van a wc.
17/22 anonim válasza:
16-os, te is igénytelen vagy, ha ezt tűröd.
18/22 anonim válasza:
Én vagyok a családom férfi tagja, és igen, mosok kezet pisilés után.
19/22 anonim válasza:
Torrente szertint csak előtte kell!
20/22 anonim válasza:
16 vagyok. Igaz akkor többet takarítók cserébe és majd megyek tovább máshová. 19 éves húgom van nem kell toreláron meg az anyámat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!