Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A feleség/barátnő többet...

A feleség/barátnő többet keres, mint a férj. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
2021. márc. 13. 23:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tartok el senkit, engem sem kell, hogy bárki is eltartson. ( nő vagyok)

Mi teljesen közöskasszán vagyunk, tehát lényegtelen ki keresi a többet, mert egy közös alapot gyarapítunk.

Ahol nagy a bérkülönbség, mindegy kinek a javára, ott a kevesebbet kereső felet nyilván feszélyezi ez nemtől függetlenül. A nemeket felesleges idekeverni.

Mindenestre az én véleményem az, hogy aki szerint nem férfi aki kevesebbet keres, az saját maga nem férfi, mert egy igazi férfi örül a felesége sikereinek, és meg inkább tolja előre nem pedig visszahúzza. Plusz egyenrangú félként kezeli, nem pedig amolyan keressen csak, de azért ne annyit mint mi módon.

2021. márc. 14. 00:27
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Én többet keresek, mint a vőlegényem, kb. 300 ezer forinttal. Nem tartom el, mert neki is elég magas a fizetése, nem is vagyunk közös kasszan, csak a közös kiadásokat fizetjük együtt.

Nagyon jól megvagyunk, neki nincs kisebbségi komplexusa, az önbecsülése is rendben van, de a legfontosabb, hogy nem vagyunk szexisták, ezért ez nálunk nem is téma.

2021. márc. 14. 03:48
 13/16 anonim ***** válasza:
90%

"A nő tartsa el a férfit vagy mi?"

Senkinek sem kell eltartania senkit,miért kellene? A nők sem kisállatok,hogy tartani kell őket.Amelyik meg konkrétan el akarja tartatni magát,az lapát,minél hamarabb.Segíteni lehet egymást anyagilag,ez egy dolog.

2021. márc. 14. 08:37
 14/16 anonim ***** válasza:

Nálunk most így van, de engem nem ez zavar, hanem az, hogy nekem nem megy per pillanat úgy, ahogy én szeretném.

Sokáig én kerestem sokkal többet, most éppen a feleségemnek megy jobban a vállalkozása. Átmeneti állapotnak tartom.

2021. márc. 16. 09:12
 15/16 anonim ***** válasza:
51%

Eleg cink😀

Az en szemembe nem ferfi aki nem tudja eltartani a csaladjat

Sorry

2021. márc. 18. 18:33
 16/16 anonim ***** válasza:

15, de nem arról volt szó, hogy nem tudja eltartani a családját, hanem hogy a partner többet keres.

Egyébként Magyarországon a férfiak túlnyomó többsége nem tudja eltartani a családját.

2021. márc. 18. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!