Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A magyarok a világ legokosabb...

A magyarok a világ legokosabb emberei? Hogy érthet itt mindenki mindenhez?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben észrevettem hogy ebben az országban mindenki szakértője minden témának.

COVID-19, vakcina, foci, politika, főzés, média stb.

Mindenki olyan magabiztosan jelent ki dolgokat mintha évtizedekig ezt tanulta volna, szenzációs mennyire magasan képzett, tájékozott, intelligens ember van ebben az országban.

2021. márc. 13. 14:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Látod,le is pontoztak.Azt hiszik jobban tudják mi az a Dunning Kruger hatás,pedig én tudom a legjobban:D
2021. márc. 14. 09:36
 12/13 anonim ***** válasza:

Dunning–Kruger-hatás

Leiner Laura is tanít valamire! :)

2021. márc. 14. 12:35
 13/13 anonim ***** válasza:

Egyrészt arról van szó, amit az utolsó írt: Dunning-Kruger hatás.

A másik meg igenis magyar sajátosság a képességeit a durván túlbecsülő kötekedő észosztó proli.

A borzasztó oktatási rendszer, rossz nevelés lehetnek a fő okok, illetve én úgy látom, hogy a legtöbb magyar burokban él, nem beszél nyelvet, nem tájékozódik, így facebook haverok - munkatartásak vonalon mozog, így nincs is értelmes emberek között, ezért nem veszi észre, hogy nem egy lángész.

Egyébként meg az ország állapota sztem ragyogóan megmutatja, a magyarok zöme milyen képességekkel rendelkezik valójában.

2022. júl. 13. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!