Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van még olyan férfi, aki nem...

Van még olyan férfi, aki nem iszákos?

Figyelt kérdés
Alkoholista volt apám, és rettegek, hogy ugyanilyen férfit fogok ki. Egyre fiagalabban kezdik az ivást, egyre több az alkoholista, és én ha részeg embert látok feltépi a sebeimet, ideges leszek. Van egy párom, nem tartom alkoholistának, de szeret iszogatni bulikban. Viszont mostanában szinte minden nap megiszik valamit. Az a baj, hogy nekem egyből a gyerekkorom jut eszembe, és ezért el akarom hagyni. Pedig szeretem. Ha keresek mást aki nem iszik, attól az is lehet alkoholista később. Van még olyan ember, akinek nem az a szórakozás, ha iszogathat, vagy gyűlöli az alkoholt?

2021. márc. 12. 22:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én sem iszom. Néha megkóstolok különlegesebb dolgokat, de csak egy-két kortyot. Kb évente kétszer.
2021. márc. 12. 23:25
 12/15 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok az, nem szeretem a piát, a környezetemben van, aki ezt teszi, így nem érdekel a dolog.(F39)
2021. márc. 13. 06:03
 13/15 moozygoo ***** válasza:
Igen van
2021. márc. 13. 10:42
 14/15 anonim ***** válasza:

Szerintem fogj ki valami kelet-ázsiait akiben megvan az a génmutáció amitől a szervezete nem tudja lebontani az acetaldehidet. Az ilyen emberek gyakran már egy sörtől rosszul lesznek, émelyegnek, hánynak mintha megmérgezték volna őket. Ők biztos nem fognak rendszeresen inni, lerészegedni meg pláne nem.

Míg valaki aki gond nélkül gurítgatja le a feleseket egymás után, annak a feje fölött mindig ott fog lógni az alkohol kardja arra várva mikor jön valami ziccer az életében amitől hirtelen elkezd egyre jobban inni és lecsúszni azon a bizonyos spirálon.

2021. márc. 14. 14:25
 15/15 A kérdező kommentje:
#14 Erről hallottam már, lehet tényleg ez lenne a megoldás. De akkor mi van a részeges karatemesterrel? 😂
2021. márc. 14. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!