Hogy lesz valakiből gyilkos?
Bennem is felmerültek bizonyos kérdések amiket nem tehetek fel ezen az oldalon mert úgyis törölnék.
Mindenesetre úgy gondolom, hogy a gyilkosok vagy elmebetegek vagy pedig zsenik.
Egy teljesen értelmes okos emberből is lehet gyilkos ha ő erre a álláspontra jut. Jelenleg én is megtudom őket érteni ahogy az emberrablókat is. Persze egyértelműen bűncselekmény meg stb., de azt a logikát ami némelyik ilyen emberben lejátszódik egy kincs megérteni.
És ha rátalálsz erre a gondolkodás módra akkor már nem is érzed magad rosszul egy ilyen bűntény elkövetésénél.
Tudom, hogy ezt most így lehet aki olvassa nem is érti vagy nem is akarja megérteni, de ez valahogy így van ahogy leírtam.
Mi a különbség a véreskezű gyilkos és a hős katona közt?
Semmi.
Minden csak nézőpont kérdése.
#3 én azt hiszem, értelek.
Sokkal több emberben van késztetés ölni, mint amennyiből gyilkos lesz. A gyilkos eljut egy olyan pontra, ahol már nem tud, vagy nem akar ellenállni ennek a belső vágynak. Értem itt a gyilkos alatt az olyan embert, aki önmagáért teszi, amit tesz. A véletlenül, vagy muszájból elkövetés egy más téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!