Zsebibaba szintű elkepesztően gyönyörű nőket mivel lehet megfogni?
Miért "milyeneket" csinal? Semmi durvát... szexi képeket tölt fel magáról instara, egyedül ott cseszi el, hogy magát is fotózza, pedig nem kéne, profi fotóssal kellene csinalnia csak... de majd rájön.
+ vlogol időnként... meg 2mondatonként simít egyet a haján, már már kényszeresen...
Szerintem semmi olyat nem csinál, ami ennyire kirívó lenne...
Szerintem egyáltalán nem szép. Segge sincs, csak kitolja, már műanyag is van a képében.
Olyan sok szép, természetes lány van aki nem követi birka módjára a többit, azokat meg nem veszi észre senki mert nem teszi ki mindenét és nem rak 20kg vakolatot magára. :(
Ők a bombázók, nem egy ilyen lány. Te is 2021 egyik szenny embere vagy a sok közül, nem látod a tiszta szépséget és csak a felszínt kapargatod.
Gratulálok
26#
Gondolom csak irigy vagy zsebire.. Gyönyörű okos szexi.. Van mire
Zsebibaba okos? Ezen jót nevettem. Még ő is bevallotta egyik liveban, hogy nincs sok esze.
Tudod kérdéző neked lehet, hogy szép, de van olyan akinek az. Ízlés még mindig. Azért mert van egy véleménye valakinek róla, nem irigy. Az irigység nem ott kezdődik és lehet, hogy a #26os egy férfi.
#28 Lány vagyok.
Kérdező, nem vagyok irigy, boldog párkapcsolatban élek és barátom és a baráti társasága sem érti a "Zsebi szintű" r1bancokat.
Vagyis most gondolj bele, hogy amikor egy ilyen lánnyal fekszel le, hányan jártak már vajon benne, hányan ujjazták meg aznap, olyan jó érzés nem?😊 Aztán pár nap múlva megcsal mert forr a vére. :D
Egyszeri alkalomra jók az ilyenek, de ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!