Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit szimbolizál ha egy ferfine...

Mit szimbolizál ha egy ferfinek a kezén csak a kisujján husszú a köröm?

Figyelt kérdés
2021. márc. 11. 02:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
42%
Semmi köze az igénytelenséghez. Férfiaknál kb. ez az egyetlen köröm, ami meg tud hosszabbra nőni, és általában nem kelt feltűnést (hacsak nincs valami extrém jellegzetessége). Használati eszköz egyébként, nem kifejezetten fülvakaráshoz :D , hanem akár bármi máshoz, amihez jó ha van egy picit hosszabb körme az embernek.
2021. márc. 11. 07:27
 12/16 anonim ***** válasza:
75%
#3: Fuuuuuj
2021. márc. 11. 07:53
 13/16 anonim ***** válasza:
9%
Semmit nem szimbolizál, egyszerűen elfelejtette arról az ujjáról levágni a körmöt.
2021. márc. 11. 08:09
 14/16 anonim ***** válasza:
83%

Biztos, hogy kokainozik :D

Coke nails: When a person has one significantly longer fingernail on one or both hand(s), most often the pinkie nail, which is used for scooping up powder cocaine and snorting it.

2021. márc. 11. 11:07
 15/16 anonim ***** válasza:
55%
Én is azt hallottam, hogy kokainhasználók között népszerű ez.
2021. márc. 11. 13:04
 16/16 anonim ***** válasza:
83%

Én sokat gépelek és valamiért kényelmesebb, ha ott hosszú a körmöm a kisujjamon. Nálam pl. ez az oka.

Ja, és kokainozok is. :D

2021. márc. 11. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!