Titeket nem idegesít, hogy amikor betegek vagytok, mindenki azt kérdezgeti, h "Hogy vagy?"
Érdeklik az állapotod, hogy javulsz-e, hogy érzed magad..stb.
De ha neked ez fáj, hogy érdeklődnek irántad, foglalkoznak veled, aggódnak érted, akkor szívből kívánom, hogy ez minél hamarabb változzon, és senkit se érdekeljen az, hogy élsz-e vagy már meghaltál-e.
A, Igen, engem is zavar, de nemcsak ezekben a szitukban, hanem ha amúgy, "small talk"-osan megkérdezi valaki;
B, értékelnem kellene, hogy legalább van, aki érdeklődik irántam, bár a kérdezéseivel nem tud semmit sem tenni, max. érezteti, hogy (talán!) számíthatok rá.
A kettő között őrlődök ilyen esetekben.
Engem pl. zavar, múltkor köhögtem, és 2 hétig minden egyes ismerősöm, szüleim, kollégáim, szomszéd, mindenki ezzel nyaggatott hogy hogy vagyok. Én nem nagyon értem a kérdést, mégis hogy lennék? Épp ez a betegség lényege, hogy nem jól vagyok, köhögök.
Szóval engem is idegesít. :D
(És nem, nem a járvány miatt aggódtak az én köhögésem miatt, hiszen mindenkinek megmondtam hogy negatív lett a covid tesztem...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!