Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondolsz egy olyan emberrő...

Mit gondolsz egy olyan emberről, aki konteós?

Figyelt kérdés

2021. márc. 10. 18:26
 1/8 anonim ***** válasza:
78%
Kerulom messzire. Szerintem nem normalis, viszont en nyugodt szeretnek maradni.
2021. márc. 10. 18:30
 2/8 anonim ***** válasza:
83%
Hát, hogy én nem vagyok az, ha nem zavarja, hogy én nem értek egyet, akkor a többi tulajdonságától függően részemről működhet az ismerettség.
2021. márc. 10. 18:36
 3/8 anonim ***** válasza:
63%
Mindenki abban hisz, amiben akar. Ha nem akarja rám erőltetni a hitét és nem tekint magánál alacsonyabb rendűnek, csak mert másban hiszek, mint ő, akkor nem zavar. Ugyanez igaz az összes többi, az enyémtől valamilyen módon eltérő világnézetre, pl. vallásokra, politikai hovatartozásra stb. is. Akik nem képzelik azt, hogy ők a mindenség, és aki másképp gondolkodik, az hülye, és képesek személyeskedés nélkül, kulturáltan és észérvekkel vitázni, azokkal még szívesen el is beszélgetek róla, hogy mit miért gondolnak úgy, ahogy.
2021. márc. 10. 18:36
 4/8 anonim ***** válasza:
48%
Kerülöm.
2021. márc. 10. 19:46
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Most a vírus kapcsán olyanokra is rámondják, hogy konteós, akik pl. nem hiszik azt, hogy olyan veszélyes a vírus, mint amilyennek be van állítva.

Szóval attól függ, hogy mit nevezünk konteósnak.

2021. márc. 10. 20:37
 6/8 anonim ***** válasza:
66%

Azért mondják valakire, hogy konteós mert a nézőpontját akarják vele befolyásolni az embereknek. Az igazságról akarják vele elterelni a figyelmet. Ezért mondták régen a boszorkányokra is, hogy sátáni, ördögi, fekete mágusok, az ősi magyar vallást gyakorlókra, hogy pogányság.

Mert csak a katolikus vallás az igaz vallás szerintük, vagy most az új világrendet képviselő járványhisztéria, oltakozás a helyes út a mostani háttérhatalom szerint.

2021. márc. 10. 21:22
 7/8 anonim ***** válasza:
71%
A fejem robban szét kb azonnal, ahogy elkezdi a mondandóját. Pár elméletet mémekből, meg cikkekből felületesen ismerek és kb. pillanatok alatt rá lehet jönni, hova akar kilyukadni, menekülök, ahogy lehet.
2021. márc. 11. 08:27
 8/8 anonim ***** válasza:
77%

Fenti válaszokban olvastam, hogy mindaddig elfogadóak velük, amíg tiszteletben tartanak más véleményt is. Ez egy nagyon menes gondolat és minden elismerésem érte. Csak a valódi konteós pont nem ilyen. Ő nem tartja tiszteletben, hogy máshogy látod a dolgokat, mint ő. Mindenképp fel akar világosítani. Ezért nyomatja, mondja a frankónak szánt hülyeségeit és szöpörtyüli az agysejtjeidet két pofára (átvitt értelemben). Ha pedig nem fogadod messiásként az általa igaznak vélt marhaságot, akkor átcsap nagyképű felsőbbrendűségbe és rögtön tömegbutított birkának tekint.

Ezért is igyekszem kerülni a konteósokat. Aki egy kicsit is toleránsabb közülük, nem igazi konteós.

2021. márc. 14. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!