Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek, hogy ne "féljek"...

Mit tegyek, hogy ne "féljek" becsatlakozni a csoportos beszélgetésbe?

Figyelt kérdés

Játszok mosta egy online játékkal és a csapattársaimmal eddig csak írásban kommunikáltam. Viszont ők szokták Discordon is beszélni hívásban is, akar játéktól független. Én viszont még viszonylag új vagyok itt(na jó, két hónapja vagyok a csapat tagja), kicsit szokatlan még, ezért sosincs bátorságom csatlakozni a beszélgetéshez. Folyamatosan azon aggódom, hogy nem tudok hozzászólni a témához, ha csendben maradok az tök kínos, de igazából az is, ha belépek, aztán ki, mert rájövök hogy nem tudok hozzászólni a témához. Ezért inkább soha nem lépek be a csoportos hívásba.

Igazából nem is félelemnek mondanám, hanem inkább a kínos szituáció túlzott elkerülésének.

2021. márc. 10. 12:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha írásban, játékban jól elvagytok, akkor ne félj, majd ők ellazítanak, biztos majd hozzádszólnak, meg biztatni fognak.
2021. márc. 10. 12:32
 2/5 A kérdező kommentje:

Írásban azért kicsit más 😅 ott átgondoltam, hogy mit akarok "mondani"

szóban meg vagy beszélek, vagy kínos csend 😅

2021. márc. 10. 12:34
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

A legfontosabb, hogy ne stresszelj. Velem is volt hasonló, csak egy külföldivel akivel együtt játszottunk egy darabig, aztán első szóbeli beszélgetéskor én is feszengtem, de aztán feloldódtam hamar. Ez normális reakció, ne aggódj.

1. voltam

2021. márc. 10. 12:38
 4/5 A kérdező kommentje:

Szóval ha nem idegeskedem és nem gondolom túl, akkor az segít, ugye?

Mondjuk annyiban tuti segít, hogy nem lép ki mindenki a beszélgetésből,mire elhatározom, hogy na most belépek🤣

2021. márc. 10. 12:50
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az sem gáz, ha csak belépsz, és hallgatod őket, és ha úgy érzed, hozzászólást:)

Meg biztos ők is megpróbálnak bevonni a beszélgetésbe, szóval ne aggódj miatta:D

2021. márc. 10. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!