Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerinted is kötelezővé kéne...

Szerinted is kötelezővé kéne tenni a covid oltást?

Figyelt kérdés

Szerintem azzal a jelleggel kéne, hogy mindenki maga választ az oltás típusából.

Mit gondoltok?

2021. márc. 9. 16:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
19%

Arányaiban biztos nem olyan számban mint az idősek.

De a gyerekeket nem lehet oltani.

2021. márc. 9. 18:18
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
Talan. De nem a szarabbik kinai meg orosz vakcinat politikai benyalasbol.
2021. márc. 9. 19:26
 13/20 anonim ***** válasza:
12%
Szerintem az otthon maradást kéne két hétre, áram-víz nélkül (mert a munkások is otthon vannak). Addig kibírjuk valahogy, aztán mehetnek a tünetmentesek mindenfelé, külföldre, suliba... És nincs szükség oltásra.
2021. márc. 9. 19:58
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
Ez nem igazi védőoltás, csak gyógyszer, így nincs semmi értelme. Amúgy nekem mindegy, csak döntsék már el végre, hogy vagy kötelezővé teszik, vagy hagyják a p'csába az egészet, mert ez a köztes megoldás teljesen értelmetlen.
2021. márc. 9. 20:23
 15/20 anonim ***** válasza:
69%

"De a gyerekeket nem lehet oltani."

Lehetni lehet, csak ha egy gyerek hal bele, nem egy felnőtt, akkor szopás van.

2021. márc. 10. 00:28
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert az már erősen sértené a személyi jogokat.
2021. márc. 10. 03:12
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Miért kéne kötelezővé tenni? És aki nem adatná be, azzal mi történne ráerőszakolnák? Másik meg az hogy nem mindenki kaphatja meg, mert valami olyan baja van ami miatt nem ajánlott vagy már 90éves. Akinek már volt régebben más oltástól komoly mellékhatás az hidd el mindegyiket ellenezni fogja!
2021. márc. 11. 10:58
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Miért kellene? Mert ezt nyomja a média, már-már zsarolás szinten? Én azok után, hogy 10 éve egyszer beoltattam magam az influenza ellenivel, olyan sz.rul voltam 2 hónapig, amit az ellenségemnek nem kívánok, így a mostani, összecsapott kutyulmányból se kérek, köszönöm, de nem leszek kísérleti nyúl. Akinek ez ad biztonságot, nyugodtan oltassa be magát, elvégre saját magát védi ezzel, nem másokat. A születéskor kapott oltásokat érvként nem tudom elfogadni, amik több évtizede teszteltek.
2021. márc. 11. 15:51
 19/20 anonim ***** válasza:
76%
Nem, és nem fogják, csak ösztönzik rá az embereket.
2021. márc. 11. 17:00
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem nem kéne. Mindenki döntse el maga mit szeretne.
2021. jún. 30. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!