Szerintetek mennyire gyakoriak a hasonmások ? Milyen nagy a valószínűsége hogy Budapesten él még egy olyan ember mint én ?
Az ritkabb. De a foldon biztos van valaki valahol aki hasonlit.
Csinalni kene ilyen appot Find my twin 😅
Ahova regisztralnak az emberek egy arcos keppel es valami speci progival meg keresi a hozza hasonlot, tudom van ilyen oldal de kevesen vannak rajta.
Elég gyakori, csak nehéz megtalálni.
Ajánlom figyelmedbe a Nemzetközi Alteregókutató Intézetet
A Coimbra testvéreknek sikerült megtalálni, még meg is filmesítették.
Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo
Anno a metrón eléggé megbámult agy nagymama és az unokája, azt mondták hogy kiköpött mása vagyok egy ismerősüknek/családtagjuknak.
Nemrég meg gépeztem otthon, kinéztem az ablakon, és egy pasi állt a buszmegállóban. Egy az egyben olyan volt, mint a párom - magasság, öltözködés, frizura és hajszín, még a mozgása is teljesen megegyezett.
Ha nem lett volna egy picit dundibb, illetve telefonozott volna (közben pont a párommal chateltem, a fickó meg csak nézett a semmibe, várta a buszt) akkor meg lettem volna győződve hogy ő az.
Csináltam egy rövid videót is, átküldtem a páromnak, ő is azt hitte hogy ez egy korábbi felvétel róla.
3-as, te vagy a legnagyobb forma!
Az alteregóik neve pedig Greg Wonder és Eliot Vance😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!