Hogy hívják azt a pszichikai zavart, amikor valaki 30 km/h-val közlekedik az 50-es táblánál?
1
Az oké, de ilyenkor lelassítasz 30-ra? Én is vezettem már több autót, mert szeretem a sportkocsik kipróbálását, de sosem mentem 45-nél lassabban.
Nem pszichikai zavar, egyszerűen ennyivel érzi biztonságosnak, vagy azt se tudja mennyivel megy, nem az órát nézi.
Te meg szabálytalankodsz, mert nincs jogod a dudát nyomni, ezt tudod?
Egy szabálytalankodónk biztos van, és az Te vagy.
Hogy hívják azt a pszichikai zavart, amikor valaki pszichikai zavarnak tartja azt, amikor valaki azért megy lassabban, mert óvatos, vagy keres egy címet, vagy nem ismeri a környéket és nem tudja pontosan merre kell mennie, ezért nem száguldozik, vagy rossz az autója, vagy tökmindegy milyen okból 30-cal megy 50 helyett és ahelyett, hogy megelőzné azt, aki lassabban megy, inkább rátenyerel a dudára?
Nem tudom mi a hivatalos neve ennek a pszichikai zavarnak, de a népies nevei bunkóság, tahóság, türelmetlenség, idegbaj és hasonlók. Biztosan hallottál már valamelyikről, esetleg már mondták is rád, hogy valamelyikben szenvedsz.
#1 vagyok igen lelassítok akar 30 ra is mert így érzem biztosagosan
Teljesen más vezetni a saját autódat mint másét
A kölcsön autót úgy értem a szomszéd asszonyé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!