Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nem akarok felkelni?

Nem akarok felkelni?

Figyelt kérdés
Az alvás a legjobb dolog. Annyi szar dolog vár rám a mai nap, hogy már most rosszul vagyok. Megmoccanni se akarok.
2021. márc. 3. 07:17
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
0%

miről beszéltek ti léhűtő taknyos kölkök?? komolyan azt hiszitek hogy hozzáadott érték nélkül a ti kényelmeteket szem előtt tartva majd minden happy lesz? a szar melót is el kell végezni valakinek különben hamarosan a saját szarotokban fogtok úszni. Dolgozni kell, úgy a gyárban mint home officeban is. és ha nincs gyári munkás hanem robotok vannak szerinted a gyári munkás miből fog pénzt előteremteni a családjának???

Ti nagyon okos tanult marhák

csak vázoljátok fel a fejetekben, hogy minden szar munkát eltörölnek holnaptól és gépek végzik majd el.... szerintetek hány ember kerülne az utcára?? attól mert ti álomvilágba éltek nem lesz jobb másoknak. attól még én (és másik pár millió ember) tart el benneteket az adókból..

2021. márc. 3. 11:39
 22/30 anonim ***** válasza:
76%
Ok Boomer.
2021. márc. 3. 11:49
 23/30 anonim ***** válasza:
65%

Nem igazán értem miért te tartanál el, én dolgozok.

Egyébként nem is feltétlen a munkákra értettem csak, hanem erre az egész rendszerre ami kiöli az emberek lelkét. Fizetés alig, robotolas, hitelek, eladósodás, és mindez azért, hogy a hatalmon lévők zsebét tömjük. Ha neked ez így jó, egészségedre, de szerencsére a generációnknak ez már nem felel meg.

2021. márc. 3. 11:58
 24/30 anonim ***** válasza:
0%

"fizetés alig": elárulom hogy 2017ben kezdtem el dolgozni netto 133.000Ft-ért mint pályakezdő. nem volt büdös a munka muszály volt dolgozni az egyetem után. jelenleg (4 év elteltével) a 3. munkahelyemen vagyok és netto 400.000Ft-ot keresek. saját lakásom van minimális hitellel ami egy éven belül végtörlesztek.

"Robotolás": a munka sajnos hétfőtől péntekig 8-4ig tart igen ez heti 40 óra viszont így is marad 128 órám minusz alvásidő élni, ami szerintem nem egy rossz deal.

"Hitelek, eladósodás": igen aki hülye azt megvezetik a bankok, de az már legyen az ő baja, ha minden hónapban vezeted a havi költségvetésed bőven marad miből félrerakni. ha erre nem vagy képes légyszíves tekintsd meg a youtubon az "Aranyműves meséje" című kisfilmet, tanúlságos.

"A hatalmon lévők zsebét tömjük": ez mindig is így volt és így is lesz.

"de szerencsére a generációnknak ez már nem felel meg.": a ti generációtok (ami megjegyzem nem sokkal fiatalabb az enyémtől, 28F) arra nem képes hogy a saját seggét kitörölje, főleg nem ilyen kommentekkel amiket itt hagytok. Mindenki a saját sorsának kovácsa és lehet itt általánosítani, hogy minden milyen rossz, de ezzel csak még mélyebbre ásod magad.

Szerintem nézz magadba és amennyiben értelmes és KONKRÉT kommentet tudsz hagyni válaszolj!

ja és még valami: Hajrá FIDESZ!

2021. márc. 3. 12:16
 25/30 anonim ***** válasza:
61%

28 éves vagyok én is:) elfogadom a véleményed és hidd el többször nézek magamba mint sokan. Nem azért “sír a szám” mert nekem szarul megy. Saját lakásom van nekem is és jól bánok a pénzzel, nem szórom és nem nyújtózkodok tovább mint amíg a takaróm ér. A rendszer akkor is korrupt és kizsigerelő, ezen a véleményemen nem változtat semmi.

Akkor és úgy válaszolok ahogy szeretnék, nem te fogod nekem megmondani 😘

2021. márc. 3. 12:27
 26/30 anonim ***** válasza:
0%
akkor ne sírjon a szád inkább örülj neki, hogy kormányunknál sokkal szarabb is lehetne :D szerintem te egy bipoláris kis pöcs lehetsz :D
2021. márc. 3. 12:34
 27/30 anonim ***** válasza:
0%
főleg hogy megint nem írtál semmi konkrétumot csak puffogsz :D
2021. márc. 3. 12:35
 28/30 anonim ***** válasza:
61%
Te puffogsz, ha nem tűnt volna fel. Nem csak a mi kormányunkra értettem, de megértem ha nem terjed tovább a világod, jó beszűkült lehetsz. Szép napot
2021. márc. 3. 12:37
 29/30 anonim ***** válasza:
HAJRÁ FIDESZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!444444!!44!!
2021. márc. 3. 12:39
 30/30 anonim ***** válasza:
76%
Áh, bekajáltam egy trollt. Naszép.
2021. márc. 3. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!