Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Regisztráltál már oltásra?

Regisztráltál már oltásra?

Figyelt kérdés
Én igen!

2021. márc. 1. 09:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
32%
igeehhn mert ha valaki nem akarja magát beoltatni, már vírustagadó. Vírus van, de ha média nem lenne, ekkora felhajtás se lenne körülötte. Mindenkinek szíve joga eldönteni mit csinál, de ne higgyük magunkat okosabbnak csak mert bedőltünk az agymosásnak. Vicc
2021. márc. 1. 10:34
 12/18 anonim ***** válasza:
21%

#11, olvasd vissza mi volt az első hullámnál Olaszországban. Valóban azt akarjuk, hogy ne legyen felhajtás, hogy bedőljön az egészségügy és annyian haljanak meg, mint ahányan ott akkor meghaltak?

Szerintem nem...

2021. márc. 1. 10:46
 13/18 anonim ***** válasza:
78%
Ne haragudj, de azt sem hiszem el amit kérdeznek...aki még hisz bármelyik kormánynak is, csak sajnálni tudom.
2021. márc. 1. 10:51
 14/18 anonim ***** válasza:
89%
Egyenlőre nem. Tekintettel arra, hogy fiatal és egészséges vagyok, inkább essenek túl rajta azok, akiknek valamilyen okból sürgősebb
2021. márc. 1. 10:54
 15/18 anonim ***** válasza:
77%
Nem. Már átestem rajta, amit észre sem vettem, csak egy teszt utólag mutatta ki. Szóval nekem van antitestem és mire az elfogy már a lakosság nagy része be lesz oltva, tehát akkor már nekem nem is kell.
2021. márc. 1. 12:33
 16/18 anonim ***** válasza:
67%
Nem és nem is fogom magamat beoltatni.
2021. márc. 1. 18:44
 17/18 anonim ***** válasza:
42%
Nem. És nem is fogok.
2021. márc. 2. 15:15
 18/18 anonim ***** válasza:
72%

Nem!

A gyógyszerek rémisztő mellékhatásait el tudod olvasni ennek még azt se :D majd csak utólag mikor már késő ...

2021. márc. 4. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!