Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyenek a portások?

Miért ilyenek a portások?

Figyelt kérdés

Nem első alkalommal tapasztalom, hogy bunkó módon viselkednek a portások bárhova megyek állás interjú miatt.

Sokszor nehezen tudom kinyitni az ajtót, és egyből rám förmedt, hogy ott óbégat nekem hogy jöjjek be de nagyon nehéz volt az ajtó és kicsit nehézkedtem de utána végülis normális volt, de megmaradt mint rossz emlék.

Máskor meg valami ez a pörgető ajtó volt ami csiptetős is és fogalmam se volt mi van, portás meg fenn volt a lépcső tetején,nem is láttam akkor és először nem is láttam, kimentem felhívtam az interjúst, majd visszamentem és ott volt akkor végre a lépcső tetején, hogy ott nyomogatja a gombot, hogy menjek már be és nem telefonozni kellene miközben a interjúztatót hívom de fogalmam se volt, hogy működik ez az ajtós dolog, mert nem láttam még ilyet azt közli ja jó...

Sokszor annyira lelomboznak az ilyen portások, ma is tök vidáman mentem az interjúra erre úgy leszólt meg minden utána meg tök normális volt ami érdekes...másiknál meg nem is mentem tovább a portás miatt, mert tönkre tette az egészet szinte, persze nem válogatok de közben azért voltak más munka ajánlatok de egy ilyen nagyon letudja negatívolni.

Ti tapasztaltatok ilyen portást esetleg?

Most tényleg én érezzem rosszul magam, mert nem tudtam hogy kell bemenni az bejáraton, sokszor csak ott állok utána mert úgy kiosztott...

Lehet kicsit túlreagálom de akkor is.

2021. febr. 25. 15:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
10. Ennyi, ne érezd magad rosszul, még ha mondjuk valami nem megy, és azért rád szólnak. Az az ő szegénységi bizonyítványuk.
2021. febr. 25. 18:22
 12/14 A kérdező kommentje:
11.tudom csak kicsit érzékenyebb vagyok és hát ez van, de innentől akkor lesz..rom :D
2021. febr. 25. 18:24
 13/14 anonim ***** válasza:
77%
Mi lesz veled egy melóhelyen, amikor a főnököd üvölti le a fejed? Kilépsz, és évente 10 melóhelyed lesz?
2021. febr. 25. 18:42
 14/14 A kérdező kommentje:

13.ne érdekeljen egy idegent hogy mi lesz velem :D...

ezeket megtanultam elengedni, a portáson volt most a hangsúly amúgy is ne rugaszkodjunk már el.,.

2021. febr. 25. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!