Ha a főnök elvárja hogy falazzak neki miközben a feleségét csalja éppen, azért nem járna nekem valami plusz zseton? nekem ez nem dolgom
A főnök néha „kiugrik a városba“ egy-egy hölgyeményhez. Ha az asszony ilyenkor telefonál, azt kell neki hazudni, hogy épp tárgyalás van, vannak nála.
És ezt nekünk irodistáknak kell lefalazni. Kifejezett főnöki utasítás mit és mikor kell hazudni.
De nekem nem járna ezért egy kis tiszteletdíj? Engem ide nem falazónak vettek fel, ez bőven túlmegy a munkaköri kötelességen, de semmi gond, némi plusz zsé és megtárgyaljuk.
Persze van egy másik forgatókönyv is, nemes egyszerűséggel kitálalok az asszonykának.
Engem persze kirúgnak, de a főnök meg fej nélkül fog járkálni, mert a saját asszonykája tépi le a fejét.
Kérdező, hallottad már azt a mondást, hogy oda nem sz*runk, ahol enni kapunk?
Amúgy ki vagy te a főnöködnek? A felettes énje?
Hát én is úgy vagyok vele, hogy vagy ellenszolgáltat vagy én gondoskodom róla hogy legyen egy szép napja az asszonykával. feje nem marad a csávóba az tuti.
Oké engem kirúgnak, de az én fejem nem szedi szét egy sárkány míg az övét igen.
Azért egy úr a pokolban is legyen úr. A hallgatást is meg kell fizetni. Ő ezt nem tudja, majd hamarosan megtanulja.
"Egy girbegurba falert nem fizetnek."
A főnök fogsora na az lesz girbegurba ha a sárkány rájön hogy félrekefél az ura.
Igazi papucs a szentem, beszarik ha az asszony felhívja...ha borul a biri, sztem kórház lesz a vége, mert az asszony széttépi ezt a potrohos zsírszalonnát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!