Onnan (is) tudhatjuk, hogy valaki unja az életét, hogy állandóan posztol valamit a facebookra?
Igen.
Ezek az instacelebek stb tiktoker lanyok is leginkabb szanalomra meltoak, mert elettelenek. Nincs egy baratjuk se akinek elmeselhetnenek vmit, ezert:
"Nem mondhatom el senkinek, elmondom hat mindenkinek."
24/F
Én ezt öreg, nyugdjba ment kollégáknál látom, lévén hogy pl nem követek celebeket, ilyesmi.
Minden reggel igazi boonmerposzttal kezdődik: csillogós rózsacsokor GIF, egy "Szépséges reggelt!", "Legyen csodás napod!". Aztán jön a napi 3-4 "Évike: ilyen vagy igazán belülről, Évike, ez a kedvenc évszakod, Évike ördög-e vagy angyal?" stb stb. Mellé még napi 3-4 Telex vagy Femina cikk megosztása, benne 1-2 "isteni finom téli vacsorák, fillérekből" cikk. 2-3 felkösztöntés a saját idővonalukra :D. Este pedig egy másik köszöntőposzt, egy mackó, ami épp valami Holdon fekszik, és jóéjt kíván.
Boomerposzt*
Jah, a másik még az anyukák, akiknek van 2 gyerekük, nem mert akartak kettőt, csak egyszerűbb otthon ülni, napi 6-8 poszt a gyerekekről, még arról is, ha a boltba mennek.
6os: de akkor miért teszi?
Mert alapvetően (és alapvetően kérdezte a kérdező) két opció van:
A:
Valaki egy önbizalomhiányos senki és így tartja fent a látszatot maga előtt, hogy bárkit is érdekel.
B:
Rohadt nagy az arca és mások arcába akarja tolni hogy ő ezt vagy azt megteheti meg neki milyen jó. Ez meg kissebbségikomplexus, vagy szimplán prsztság.
Van egy c verzió is, mint én aki az instát pl egy modernebb fotóalbum szintjén kezelem, amit ha jön a nagyi mutogatsz neki az ágyon ülve, na én ezen az elven teszek fel képeket, de public a profil, hátha valaki ráakad és tetszik neki, és az követ csak, akit érdeklek és totál komplexusoktól mentesen használom a social mediat.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!