Férfiként, ha belelapozok egy férfimagazinba, nem találom benne "magam", illetve "a magam világát". Velem van baj?
Figyelt kérdés
2021. febr. 20. 19:48
2/11 anonim válasza:
És a női magazinok? Ezek sem minden nő világa. Horoszkóp, smink, szép ruha, receptek, Korda György és Balázs Klári... Én sem veszek már nagyon régen ilyen magazint, mégis nő vagyok.
3/11 PetheD válasza:
Nem veled van a baj. A magazinok szerkesztői sajnos formálni akarják az "átlagember" ízlését, és sok embernél sajnos célt érnek.
4/11 anonim válasza:
Én már tiniként rühelltem a Cosmo-t és társait. A férfi magazinok dettó ugyanolyan agyatlan szennyek sajnos.
5/11 anonim válasza:
Fogyasztói társadalom van,ezek a magazinok meg a termék eladásról szólnak.
6/11 anonim válasza:
A férfimagazinokban többnyire félpucér nénik vannak, nem?
7/11 anonim válasza:
19-20 éves koromig voltak érdekesek a férfimagazinok. Utána valahogy kifinomultabbul kezdtem gondolkozni
8/11 anonim válasza:
én eddig azt hittem hogy az internet elterjedésével féfimagazinok kihaltak
9/11 anonim válasza:
Igen, mert magazinokat nézel, és még nagyobb baj, hogy meg akarod találni magad bennük. Na takarodj meditálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!