Voltatok már olyan helyzetben hogy szóvá tették mondjuk ismerőseitek vagy szüleitek a lábszag miatt??
Figyelt kérdés
Voltatok/ szoktatok olyan helyzetben lenni hogy szóvá szoktak tenni mondjuk barátaitok/ szüleitek hogy miért lábszagos a lábatok? Vagy esetleg ti teszitek szóvá? Itt gyakori kérdésekben valamelyik kérdésében olvastam hogy volt egy lánynak az anyukájának erős volt a lábszaga és szóvá tették álladóan, na már most ti is szoktatok ilyen helyzetben lenni hogy szóvá teszik?.2021. febr. 19. 23:53
12/20 anonim válasza:
Na szerinted mit? Hát a F-A-S-Z-O-M-A-T.
15/20 anonim válasza:
Igen,Édesanyám rengetegszer,ilyenkor mindig azt mondta,hogy várjál,még ne feküdjél le,előbb melegítek egy kis vizet a gázon,aztán lavórba szépen megtudod magadnak mosni,ne feküdjél már be piszkos lábbal a tiszta ágyba,idáig érzem hogy bűzlik.
16/20 anonim válasza:
Igen, már volt ilyen, de ritkán szokott csak előfordulni. xD
17/20 anonim válasza:
#12:
A b*ziskodásaitokkal menjetek már privátba, ti büdös görények. Senki nem kiváncsi itt erre.
20/20 anonim válasza:
Szerintem azért mindenki tudja hogy mikor büdös a lába:D
De megesett már hogy en nem éreztem annak de más igen, vagy én szoltam a páromnak hogy "ebbe nem leszel itt, adok tiszta zoknit". Persze ezt nem megalázóan kell, néha elpoénkodom kamu lábfétises poénokkal hogy hmm na most nyalnám, de amúgy is mindent megmondunk egymásnak nyíltan. N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!