Ezt a tulajdonságot hogy tudnám elnyomni magamban?
Figyelt kérdés
Sajnos a gyerekkoromtól kezdve egészen mostanáig elég gyakran vannak egészségügyi problémáim, ám én ezeket a problémákat "pozitívan" élem meg, mert olyan jó érzés, hogy a szüleim foglalkoznak velem, és aggódnak értem. Tudom, hogy ez nem normális, éppen ezért szeretném ezt az érzést/ezt a tulajdonságot "kitörölni" magamból.2021. febr. 17. 23:29
1/1 anonim válasza:
Szerintem normális, ha az ember örül, ha törődnek vele. És nyilván ezt te nem megjátszod, hanem gyakran betegeskedsz, szerintem nem kell, hogy emiatt bűntudatod legyen. Inkább addig örülj, amíg a pozitív irányba billen a mérleg, mert a másik oldal sokkal rosszabb és nehezebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!