Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyi pénzt költöttél eddigi...

Mennyi pénzt költöttél eddigi életedben autó-motorra és albérletre külön-külön és mennyi idős vagy ?

Figyelt kérdés
2021. febr. 16. 22:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

"autó-motorra"

Semennyit. A jogosítványomat teljes egészében a szüleim állták, önálló járművem pedig nincs. Néha használom másét, de még nem fogadtak el pénzt, se ezért, se amikor fizettem volna a benzinpénzt.

"albérletre"

Átszámítva havonta 130.000 forintot. Most megnéztem, hogy pontosan mióta lakok itt és 17 hónapja. Vagyis közel 2.210.000 forintot.

25 éves vagyok.

2021. febr. 16. 23:07
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

0 és 0 forintot, 38 éves.

Volt valahol egy rám marad Lada a kert végében, de nem derogál biciklire és vonatra szállni.

Házat építettem már magam, hát amióta az eszem tudom, amúgy is minden nyarat végigbetonoztuk, stb... Igaz most nem abban élek. Fogyatkozó ország vagyunk, lassan több a lakás, mint az ember, csak ezt nem szokták emlegetni: Ennyi idő után csak marad mindenkire valami egyik, másik nagyszülő után is, ha nincsen neki hatvanöt testvére... Előbb lennék egy spejzméretű lukban, minthogy bárkinek is albérletet fizessek.

Tudom, milyen kínszenvedés, amikor órákat kell ingázni, de hogy valaki képes legyen csilliárdokkal többet kifizetni azért, hogy 10 perccel közelebb legyen a metróállomás, azt már nem tudom hová tenni.

2021. febr. 17. 00:22
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

0

0

25 éves vagyok, nem volt szükségem egyikre sem még.

2021. febr. 17. 01:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Autóra talán 3 milliót 20 év alatt(2-300ezres szutykokat veszek, mart amire használom az való) albérletre szintén 2-3millió körül.
2021. febr. 17. 15:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Semennyit.
2021. febr. 18. 09:33
 6/6 anonim ***** válasza:
21 éves vagyok nincs jogsim még, de nem akarok semmiképp nagyon drága autót. Albérletre meg hálistennek semmit, mert van saját lakásom.
2021. márc. 5. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!