Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nők, ha egy férfi a testalkato...

Nők, ha egy férfi a testalkatod miatt csúfol, az mennyire rontja el a önbizalmad?

Figyelt kérdés
Ha egy férfi rondának vagy dagadtnak hív, az mennyire sértő számodra?
2021. febr. 13. 16:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
97%
A körülményektől is függ. Ha azután dagadtoz le hogy visszautasítottam, még jól is szórakozom rajta
2021. febr. 13. 16:47
 12/18 Metionin ***** válasza:
100%
A dagadt nálam nem érvényes de régebben sokan csúfoltak mert vékony vagyok, kb az egész gyerek- és kamaszkorom ezzel telt. Felnőttként már immunis vagyok, egyszerűen nem érdekel. Ha valaki simán lerondáz, hát egészségére, volt már rá példa de az illető mindig úgy nézett ki hogy bottal se piszkáltam volna meg, érdekes.
2021. febr. 13. 17:05
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Kiröhögöm.
2021. febr. 13. 17:31
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
milenne ha nem dagadtoznánk,nem tennénk megjegyzéseket a másik külsejére. nemtől függetlenül... befognánk a szánk ha vmi nem tetszik és megtartanánk magunknak... feltehetőleg az illető tudja magáról. egy tolószékesnek sem kell pl felhívni a figyelmét rá, hogy ő mozgássérült, az alacsony ember is tudja, hogy alacsony,a magas is tudja, hogy magas. nem kell kimondani hanem meg kéne tanulni elfogadni az embereket és nem a testük alapján ítélkezni...
2021. febr. 13. 17:54
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
kockahasam van nőként engem ezzel piszkálnak.
2021. febr. 13. 23:27
 16/18 anonim ***** válasza:
15 Mert vagy irigyek,vagy tényleg nem tetszik egyeseknek,de akkor sem kellene beszólniuk emiatt,ha csak nem viccelődésből mondják. Viccelődni lehet. Nekem pl nem tetszik,ha egy nő egy szikla,és nem puha a hasa. Nekem pl az tetszik,ha pici hasa azért van,és nem egy behorpadt lemez. Van akinek a kockahas tetszik. Nekem nem tetszik,ha egy nő izmos nagyon.
2021. febr. 14. 00:41
 17/18 anonim ***** válasza:
Semennyire. Miért rontaná el? Mi köze az önbizalomnak a testemhez??? O.o
2021. febr. 14. 10:15
 18/18 Metionin ***** válasza:
15: én meg arra gyúrok épp :D
2021. febr. 14. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!