Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a 2021-es célod?

Mi a 2021-es célod?

Figyelt kérdés

Kezdem én :D

Fejleszteni szeretném az angoltudásomat A2-ről B1-B2-es szintre.

Valamint 25 könyvet szeretnék elolvasni emellett még segíteni is szeretnék másoknak önzetlenül egy alapítványon keresztül.

Ezek mellett van még pár kisebb dolog de ezek azok amik kiemelésre méltóak.

Kort írjatok légyszi. én 17.

2021. febr. 11. 20:38
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

-További sikerek elérése egyetemen.

-(Diák)munkát találni és így pénzt keresni.

-Szakmai nyelvvizsga németből.

-Mások segítése.

-Egészségesebb életmód. (változatosabb étrend, rendszeresebb mozgás)

-És talán, amire most a legnagyobb szükségem lenne: egy stabil párkapcsolat egy olyan sráccal, aki a legjobb barátom is lenne.

-Meglévő barátságok mélyítése. (több közös programot értek ezalatt első sorban)

20/L

2021. febr. 11. 21:46
 12/22 anonim ***** válasza:
64%
Barátnőt most már nagyon fontos lenne szerezni. Ki tudja még mennyi van hátra aztán lehet meghalok így. Illetve jogosítvány, valahogy érettségi na azt nem tudom hogy sik hülye vagyok hozzá. Igazából olyan dolgok hiányoznak ami már sok 18 évesnek megvan. Elég ciki.
2021. febr. 11. 22:37
 13/22 anonim ***** válasza:
25%

Túlélni. A jelen helyzetben marhára fogok örülni, ha év végére is megmarad az állásom és nem rosszabb feltételek mellett, mint most. Egy káoszos, fostalicska évem lesz (több fronton is, nemcsak a covid miatt) és nem vagyok hajlandó olyan dolgokon rugózni, amin nem muszáj. Pl. magasról leszarom, ha egy büdös betűt sem olvasok idén, ha a Járda-szigeteken nyaralok megint, vagy nem lesz Monstera 'Thai Constellation'-om (mondjuk az, ha hozzám vágnák se kéne).

Ötletek persze vannak meg adott dolgok is (pl. apám összes tanítványai miatt szívok már 3. napja, mint a torkosborz és még nem látom a végét... nesze neked mások önzetlen segítése), csak ismerem az esélyeimet.

Egyébként tök érdekes lenne visszatérni erre a kérdésre,

2021. febr. 11. 23:45
 14/22 anonim ***** válasza:
56%

Elkezdeni edzeni, szüzesség elvesztése, barátnő talán, barátkozni, többet tanulni, új hobbik, új dolgokat Kipróbálni. Egyenlőre ennyi :)

16f

2021. febr. 12. 00:41
 15/22 anonim ***** válasza:
58%

Visszamenni 3 hét múlva dolgozni és megtalálni az egyensúlyt a gyereknevelés és a munka között.

Leadni 10-15 kilot.

Elolvasni 50 könyvet.

Eltenni kb 1.5 millió ft-ot.

Tengerparti nyaralás , ami ugyebár sajna nem rajtam áll már, hanem a körülményeken.

27N

2021. febr. 12. 01:29
 16/22 anonim ***** válasza:
94%

Elválni.

42 N

2021. febr. 12. 02:05
 17/22 anonim ***** válasza:
60%

Munkahelyet szerezni, és megtartani azt amennyiben jó a társaság, és a fizetés.

Illetve elérni lolban a master rankot :D

2021. febr. 12. 03:05
 18/22 anonim ***** válasza:
60%

Legalább elindítani a házprojektet tevőlegesen is.

Jelenleg azt gondolom, hogy talán egy telekvásárlásig eljuthatok.

Emellett ez az év szakmailag nagyon nagy kihívás lesz. Ha ezt sikerülne jól megoldani, akkor jövő év elején elég jó pozícióban alkudozhatnék a főnökömmel.

2021. febr. 12. 07:40
 19/22 anonim ***** válasza:
81%
Lefogyni, barátnőt találni, egészségesnek maradni, kb ennyi.
2021. febr. 12. 09:13
 20/22 anonim ***** válasza:
60%
Tavasszal elkezdeni sportolni v.mit. (tudom mindig majd holnap). Befejezni a C kategóriás jogsit, elkezdeni az A2. Megjavítani a motorjaimat. Mind2 kocsit megcsinálni Lpg-re. Majd keresni v.mi állást C-vel és elkezdeni nehézpótra. Lassan elkezdek gyűjteni házra. Ja, meg nem megbukni év végén. Kb ennyi. 17/F
2021. febr. 12. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!