Mit tegyek, ha alacsony vagyok és nagy a combom? Akármit csinálok, nagy combom van, pedig nem is vagyok hájas?
Figyelt kérdés
2021. febr. 10. 16:37
11/12 anonim válasza:
Olvasd el újra a kérdést és utána okoskodj🤣🤣Írja a kérdező hogy nem hájas,akkor milyen zsírokról beszélsz te?🤦♀️🤦♀️Most beírtad gyors google-be hogy hogyan köss belém mert épp nincs jobb dolgod....Ez a magyar,a tipikus mentalitás👍👍Gratula a szövegértésedhez komolyan mondom😁😁Nem érdekel itt a nyomorotok engem.Én csak ideírtam egy választ és mindig akad egy ilyen észlény aki abba van hogy milyen eszes...Nem mondom inkább tovább mert nem igazán érdekel...Kötekedj tovább még a mai este folyamán 😊😊További szép estét
12/12 anonim válasza:
Csak szimplán megmagyaráztam, hogy miért tévedsz, mikor pont te próbáltál kioktatni nyelvtani formaságokkal. Ez nem jött össze. Majd legközelebb talán! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!