Lányok! Ti ezt hogy vagytok képesek csinálni, hogy egyszerűen ignoráljátok a másik embert messengeren?
nem igazán értelek.
azzal,hogy nem válaszol ezt mondja elég egyértelműen-nem szeretnék veled kommunikálni,mert alacsony feléd az érdeklődésem.
miért kellene ezt még írásban is külön megerősítenie,ha eleve nem érdekled és e miatt ha csak minimálisan is,de konfrontálódnia,vagy magyarázkodnia?
de most ugyanaz,ha élőben beszélgetsz valakivel és csak a szavakra reagálsz,a testbeszédre,hangsúlyokra,pillantásokra,érintésekre meg nem.
ha ezek az alap érzelmi intelligencia dolgok hiányoznak belőled,akkor te vak vagy.
azzal hogy nem válaszol,nagyon is válaszol ha még mindig nem tűnt volna fel papa.
Ha valamit akarsz tőle, hívd fel. Akkor is, ha semmi konkrét mondanivalód nincs neki, csak kíváncsi vagy rá, hogy van. Nagyon sok ember van, aki Messengeren üzengetve nem képes tartalmasan beszélgetni, legfeljebb egy gyors információcserére használja.
Én is agybajt kapok a "Szia, mizu" és hasonló üzenetektől, nem is tudom őket értelmezni, és válaszolni is szűkszavűan szoktam vagy sehogy. Mondjuk ezt a barátaim tudják, nem is próbálkoznak üzengetéssel, hanem hívnak, és én is hívom őket.
Kérdező, nem gondoltál rá, hogy már a töke kivan azzal, hogy folyton írogatsz neki, miközben ő nem akar veled kommunikálni? Feltételezem, nem akar elküldeni a francba, mert akkor meg azon sértődnél meg, csak reméli, hogy egyszer veszed a lapot végre, mint minden értelmes ember és nem írsz rá többet.
De komolyan, minek írogatsz folyton egy olyan lánynak, akiről látod, hogy nem akar veled chatelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!